Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is bijna Halloween! Volgens veel mensen tijd om te griezelen en voor veel mensen reden om flink uit te pakken met decoratie. U kunt natuurlijk flink uw best doen en uw horecazaak omtoveren tot een soort spookhuis.

Met Halloween is niets eng genoeg: spinnen, katten, heksen, mummies…alles kan! Maar wat nu als u helemaal niet zo’n fan bent van dit enge feestje? En u gewoon een rustieke, landelijke sfeer wilt creëren met een knipoog naar Halloween?

Gelukkig is er in deze tijd van het jaar genoeg moois te vinden in de natuur. Een korte wandeling levert al genoeg moois op om een tafel of bar te versieren.

Halloween decoratie

Uw zaak een Halloween-sfeer meegeven is een fluitje van een cent met de juiste tips op zak. Wilt u het minimaal houden? Kies dan voor een combinatie van dé Halloweenkleuren oranje en zwart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor oranje refills en zwarte dinerkaarsen. Pakt u liever groots uit? Ga dan voor vleermuizen, katten en heksen!

Of u nu een spookachtig feestje op de planning hebt staan of gewoon gek bent op versieren: met Halloween kunt u uw zaak omtoveren tot een plek vol macabere ideeën. Zelfs met een subtiele kaars zorgt u al voor een gezellige Halloween sfeer. Wij hebben de leukste tips voor u verzameld!

"Decoreren met pompoenen, maar geen zin om ze helemaal uit te hollen? Kies voor het etsen van een pompoen. Etsen laat een kunstzinnig ontwerp achter op uw pompoen. De techniek zorgt ervoor dat uw pompoen langer meegaat en minder rommelig is dan traditioneel snijwerk. Wissel de pompoenen af met onze mooie warm-witte refills."

"Maak uw tafeldecoratie compleet met kaarsen in leuke, kleurrijke lantaarns die uw kleurenpalet aanvullen. Combineer het geheel met eenvoudige blikken voor een casual look."

"Een neutrale achtergrond van wit linnengoed en servies legt de nadruk op de explosie van oranje. Wissel de kleuraccenten af met roze en groen voor een extra gezellig effect."Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.3 uit 10
(Gebaseerd op 71 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties