Draai uw telefoon om de website te bekijken

(Franco) Alle orders worden binnen 24 uur verzonden

Horecakaars.nl heeft al zijn producten op voorraad. Dit heeft het grote voordeel dat wij direct aan u kunnen leveren. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we hem direct voor u inpakken. Horecakaars.nl is het enige bedrijf in Nederland dat u zo veel kaarsproducten direct uit voorraad kan leveren.

 

Wanneer hebt u de bestelling in huis?

Horecakaars.nl werkt snel, efficiënt en betrouwbaar. We doen wat we beloven: we verzenden uw bestelling binnen 24 uur.

 

Franco levering

Bestellingen vanaf € 49,95 (exclusief BTW) worden zonder bijkomende kosten (franco) geleverd, in heel Nederland (dus van de Waddeneilanden tot Maastricht). Dit maakt het extra aantrekkelijk om zaken te doen met Horecakaars.nl, vooral voor horecaondernemers. Zij doen voor hun bedrijf vaak grote(re) bestellingen.

 

Levering in België

Wij leveren ook graag aan (horeca-) bedrijven en particulieren in België. Echter geldt voor België dat de grens voor franco levering ligt op € 99,95. Voor orders kleiner dan € 99,95 zal een toeslag van € 11,95 wegens verzendkosten worden berekend. Als een order betaald en verwerkt is, kan deze in principe niet meer worden geannuleerd. Voor ingeschreven Belgische bedrijven geldt dat zij (na verificatie van BTW nummer) geleverd krijgen tegen het 0% tarief. 

 

Afhalen

Helaas is afhalen van uw bestelling niet mogelijk. Het kan namelijk voorkomen dat uw bestelling vanuit verschillende magazijnen wordt verzonden.

 

Retourneren

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden over uw aankoop, stuur dan een e-mail naar klantenservice@horecakaars.nl. We zullen dan samen met u kijken voor een passende oplossing. Als u iets retour wilt geven, ontvangt u van ons een RMA nummer en zullen wij onze transporteur een opdracht geven deze goederen bij u op te halen.

Blijf op de hoogte van onze acties