Draai uw telefoon om de website te bekijken

Grootverbruik

Genieten van extra veel voordeel? Dat kan met de Super Staffel Korting van Horecakaars! Ideaal voor de grootverbruikers van kaarsen. Want hoe groter uw bestelling bij Horecakaars is, hoe hoger uw staffelkorting oploopt. Zo bespaart u bij een grote bestelling soms wel 60% op de originele prijs! En dat terwijl de originele prijs al ongeëvenaard laag is. 

 

Onze grootverbruikerskorting is natuurlijk ideaal voor restaurant- en hotelketens, maar ook de horecaondernemers met flink wat opslagruimte kunnen genieten van het extra voordeel.

 

Bij Horecakaars weten we hoe druk u als horecaondernemer bent, en dat u niet altijd tijd heeft om bezig te zijn met kaarsen. Toch weet u als geen ander dat kaarsen de sfeer in een horecazaak bepalen. Bij Horecakaars denk we graag met u mee. Daarom kunt u vanaf nu een groot aantal kaarsen bestellen voor een extra voordelige prijs. Twee vliegen in één klap dus: een flinke voorraad kaarsen die zorgen voor een sfeervolle zaak én een super voordelige prijs.

 

Natuurlijk kunnen grootverbruikers rekenen op een franco levering. Snel kaarsen nodig? Dat is voor Horecakaars geen enkel probleem. Onze bestellingen worden namelijk binnen 24 uur verzonden. Dit omdat we vrijwel altijd meerdere pallets van ieder product op voorraad hebben!

 

Bekijk hier de lopende aanbiedingen

Blijf op de hoogte van onze acties