Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De lucht zorgt voor een koude rilling, de blaadjes vallen van de boom en de periode van angstaanjagende figuren is weer begonnen. Op 31 oktober is het zover: Halloween! Dit feest wordt traditioneel gevierd op de avond voor Allerheiligen en wordt vooral in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika gevierd. Toch wordt Halloween ook hier steeds uitgebreider gevierd.

Uitgeholde pompoenen, vleermuizen, zwarte katten, spinnen en andere enge dingen: tijdens Halloween is het griezelen geblazen! Zonder een goede aankleding is Halloween echter niets aan; spooky decoraties zijn een absolute must. Betekent dit dat uw horecazaak volledig omgetoverd moet worden tot een heksenketel of vleermuizengrot? Natuurlijk niet!

Of u nu een spookachtig feestje op de planning hebt staan of gewoon gek bent op versieren: met Halloween kunt u uw zaak omtoveren tot een plek vol macabere ideeën. Zelfs met een subtiele kaars zorgt u al voor een gezellige Halloween sfeer. Wij hebben de leukste tips voor u verzameld!

Mummie in een pot

Deze kaars is gemakkelijk te maken! U heeft alleen een paar oude potjes nodig, steriel gaas, lijm en wat ogen. Met genoeg lijm maakt u het gaas vast op het potje. Zorg ervoor dat het gaas hier en daar wat overlapt. Tenslotte plakt u de ogen op het gaas. Plaats een theelichtje in het glazen potje en steek hem aan om deze kaars echt tot leven te laten komen.

 

 

Itsy Bitsy Spider

Heeft u nog wat potjes over? Maak dan deze kaarshouder met spinnen! Met wat lijm, zwart en oranje touw kom je al een heel eind. Plak hier en daar een nepspin om het effect compleet te maken.

Geestig effect

Knip uit een stuk stevig papier de vorm van een spook en zorg ervoor dat deze kan blijven staan. Plaats er een waxinelichtje voor (niet te dichtbij) et voilà: zie het spook verschijnen op de muur!  

Casper het Spookje

Ook een simpele stompkaars tover je in een handomdraai om in een spookachtige goede Halloween kaars! Alles wat je nodig hebt zijn ogen en een mond, die je op de kaars plakt. Zet ze samen op een bord voor een griezelig trio.

Subtiele decoratie met pompoenen

Bent u op zoek naar Halloween versiering die iets subtieler is? Ook dan bent u aan het juiste adres. Bij Halloween horen natuurlijk pompoenen. Deze kaarsen zijn iets klassieker en passen vrijwel overal!

Hol de pompoen uit en plaats er een kaars in, zodat de pompoen zelf als lantaarn dient. Of hol slechts een stukje uit en plaats er een kaars(houder) in met herfstachtige versieringen voor een prachtig effect.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties