Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Er zijn ontzettend veel manieren om uw horecazaak op een feestelijke manier te versieren voor de herfst. Iets wat vaak vergeten wordt, is de entree. Terwijl die, juist nu veel terrassen weer zijn opgeruimd, erg belangrijk zijn om warmte uit te stralen.

Aangezien het al even herfst is, wordt het dus tijd om na te denken over het versieren van uw voorportaal door een uitnodigende ingang te creëren voor uw gasten. Zo kunt u ze sfeervol begroeten in herfstsferen!

Vergeet uw exterieur niet! Heeft uw zaak een trap voor de ingang? Of een mooie poort? Maak hier dan gebruik van en zorg ervoor dat u vanaf de weg opvalt! Plaats een combinatie van kaarsen en pompoenen aan de zijkant of stapel ze op de plantenbakken voor een originele look. Combineer de mooiste tinten van het seizoen voor een levendige mix. Dat kan bijvoorbeeld met bloemen! Oranje, geel en rood: er zijn nog volop bloemen verkrijgbaar die op dit moment bloeien en uw gasten een warm welkom geven bij de deur.

Herfstdecoratie voor uw entree

Nu Halloween in zicht is, zien we overal de typische Halloween-decoratie opduiken. Dit feestje is al lang niet meer alleen in Amerika te vinden! Toch zijn er ook smaakvollere manieren om uw horecazaak aan te kleden.

Pompoenen, kalebassen, herfstbladeren en dennenappels kunnen als inspiratie dienen. Maar denk ook eens aan mais, hooibalen, takken, appels, krijtborden, mos, lantaarns en kaarsen. Combineer een aantal elementen voor de ultieme herfstsfeer. Maak bijvoorbeeld een pad van pompoenen en kaarsen of zet ze op de trap naar uw deur.

Voor een moderne look kunt u gaan voor rustige kleuren zoals crème en wit, gecombineerd met bruin. Toch wat meer Halloween-sfeer? Kies dan voor felgekleurde oranje exemplaren. Ondanks het feit dat het bijna Halloween is, hoeft u niet perse te kiezen voor de toevoeging van vleermuizen, zwarte katten en spinnendraad. Omdat de pompoenen een aantal weken goed zullen blijven, kunt u het ook neutraler houden. Zo bent u helemaal herfst-proof, zonder gebonden te zijn aan specifieke dagen.

Toch liever een Halloween-sfeer creëren? Wij verzamelden wat inspiratie!

Pompoenen snijden

In bijna ieder herfstdecor spelen pompoenen een belangrijke rol. Ook bij Horecakaars zijn we gek op deze herfstgroente. Bent u van plan uw portiek te versieren met pompoenen of kalebassen, maar hebt u geen zin in al het gedoe? Wij hebben drie tips die het maken (en het bewaren) van uw pompoendecoratie wat gemakkelijker maken!

​1: Uitsteekvormpjes-truc

Zo’n uitgeholde pompoen met een kaarsje erin staat natuurlijk hartstikke leuk, maar het is wel behoorlijk wat werk. Zeker als u kiest voor een grote pompoen bent u behoorlijk wat tijd kwijt aan het uithollen. Hoe kan dit gemakkelijker?

Deze hack is speciaal voor iedereen die het uithollen een lastig werkje vindt. Kies een leuke uitsteekvorm (die normaal gesproken voor koekjes worden gebruikt) en hamer deze voorzichtig in de pompoen. U kunt de afdruk van de uitsteekvorm als sjabloon gebruiken, maar u kunt er ook voor kiezen om hem helemaal door te stansen.  

2: Lang bewaren

Het snijden van pompoenen kan een tijdrovende en soms bewerkelijke bezigheid zijn. Het laatste wat u wilt zien is dat uw meesterwerk binnen de kortste keren verschrompelt of begint te schimmelen. Maakt u zich geen zorgen, wij hebben de ultieme tip! Vaseline is niet alleen een typisch schoonheidsproduct, maar het kan ook gebruikt worden om uw gesneden pompoenen te bewaren.

Nadat u klaar bent met snijden, bedekt u de binnenkant van je pompoen met een dun laagje vaseline. Op die manier gaat uw pompoenlantaarn lang mee.

3: Elektrisch gereedschap

Geloof het of niet, maar elektrische boren zijn perfect als pompoensnijgereedschap. Afhankelijk van de boor kunt u cirkels maken in allerlei verschillende maten. Een van onze favoriete manieren om deze hack te gebruiken is om pompoenen eruit te laten zien als discoballen. Als u dat nog nooit gedaan hebt, dan moet u deze methode eens proberen.

Maak met een boor een aantal gaatjes in de pompoen en snijd hem aan de onderkant open. Hol de pompoen vervolgens uit. Plaats een theelichtje en zet de pompoen eroverheen voor een mooi effect! 

Nog één keer buiten eten? Dek de tafels buiten in herfstachtige sferen!

Van vrolijk gekleurde refills voor overdag... ...tot rustieke stompkaarsen als de zon ondergaat!


Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.6 uit 10
(Gebaseerd op 47 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties