Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is bijna Pasen! Tijd voor een vrolijk gedekte tafel die in het teken staat van voorjaar. Vrolijke kleuren, bloemen en natuurlijk kaarsen zijn dé ingrediënten voor een prachtige paastafel.

Met een paar basisingrediënten stelt u zelf een paastafel samen die helemaal past bij uw interieur. Of dat nu Scandinavisch, bohemian of lieflijk pastel is: alles kan!

Bohemian

Een bohemian tafel staat voor vrolijkheid, gezelligheid en ontspanning. Laidback is hét woord dat bij de boho-stijl past. Hout, vintage en felle kleuren maken de boho-tafel compleet. Met Pasen maakt u bijvoorbeeld gebruik van een kanten tafelloper, fel gekleurde eieren, een veldboeket in allerlei kleuren en vrolijke kaarsen!

Pastel

Pasen is stiekem onlosmakelijk verbonden met pastel. De lieve, zachte kleuren passen bij het voorjaar. Een ideale stijl voor uw Paastafels dus! Kies voor natuurlijke materialen als basis en maak het af met alles in zachte kleuren. Van het serviesgoed tot de vaasjes en kaarsen: alles mag in roze, lichtblauw, mintgroen en perzikoranje dit voorjaar!

Scandinavisch

Een interieurtrend die al jaren niet meer weg te denken is in Nederland is de Scandinavische trend. Vol natuurlijke materialen, wit en hier en daar een hint groen. De perfecte tafel als u uw gasten wat rust wil bieden! Denk bij bloemen aan de witte hyacint, ga voor veertjes en maak gebruik van hout.

Nog meer inspiratie nodig?

Bron: DIY: Romantische paastafel from Westwing

Ook leuk: maak een servet in stijl!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties