Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De lente is er weer! De eerste bloemen laten zich weer zien, er komen knoppen in de bomen en de vogeltjes fluiten weer. Tijdens Pasen staan deze lentesymbolen, naast klassiekers zoals de paashaas en paaseieren, vaak centraal. Tijdens Pasen trekken veel mensen erop uit om lekker buiten de deur te genieten van een brunch, lunch of diner. En wat is er nou leuker dan uw gasten verrassen met een vrolijk gedekte paastafel?

Kleuren die we vaak terug zien komen tijdens Pasen zijn vrolijke felle kleuren en zachte pasteltinten. Geel, groen, roze…alles mag! Combineer het met wit voor een fris effect.

Bloemen
Het meest bekend zijn natuurlijk de paastakken. De gekrulde takken lenen zich uitstekend voor vrolijke versieringen. Natuurlijke elementen zoals veertjes en eieren kunnen ook uitstekend! Echte voorjaarsbloemen waar u een leuk boeket van kunt maken: narcissen, ranonkels, hyacinten, tulpen en fresia’s.

Ei
Eieren staan centraal tijdens Pasen! Eitjes van chocolade, gekleurde eieren…de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien heb je onze kaarsen in een eitje al gezien vorige week? Heb je nog een aantal eierschalen over? Gebruik ze dan als een vaasje!

Vouwen maar!
De benodigdheden zijn simpel, maar het effect is zo leuk: deze schattige konijnenservetjes. De instructies om deze leuke decoratie te maken zijn te volgen in de video. Ging het te snel? Dan is het hier nog eens terug te lezen. Volg de stappen en deze servetten staan binnen no time te pronken op de tafels in uw horecazaak!

Servies
Natuurlijk is een speciaal paasservies niet nodig. Het servies dat u in huis hebt, is prima! Maar om uw gasten een luxe gevoel te geven is stapelen een goed idee. Met meerdere vormen en kleuren creëert u een prachtige setting op tafel.

Stempelen
Heeft u toevallig ergens een stempel liggen met uw logo? Hoe leuk is het dan om een eitje te voorzien van uw logo!

Kaarsen
Natuurlijk mogen kaarsen niet ontbreken op deze feestdag! Bij Horecakaars hebben we allerlei vrolijke kleuren die perfect passen bij de sfeer van uw paastafel. En door onze snelle levering hebt u ze ook nog eens op tijd binnen.

Nog meer inspiratie?
Bekijk dan deze video.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties