Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Nog maar even en het is weer zover: Pasen! Van ontbijt tot brunch en diner: de meeste horecagelegenheden zitten op zondag en maandag weer vol. Op Tweede Paasdag grijpen veel mensen hun kans om eens helemaal tot rust te komen. Dat doen ze bijvoorbeeld door een lange wandeling of een dagje genieten in de spa.

Met onze tips maakt u de paastafel extra gezellig voor uw gasten. Tover uw gewone tafels in een handomdraai om in een sfeervolle tafel waaraan jong en oud geniet van een onvervalste paassfeer!

Is uw interieur modern, klassiek of fris? Geen probleem, bij iedere interieurstijl zijn bijpassende paastrends te vinden. Wist u dat we Q-Lights refills in 12 verschillende kleuren hebben? Wij kozen de mooiste opties meteen voor u uit! 

Klassieke paastafel

Een tafelkleed mag niet ontbreken in een klassieker interieur! Zonder een mooie (liefst damasten) tafelkleed is de klassieke paastafel niet compleet. Pak uit met het mooiste tafelzilver en kies voor wit servies. Door verschillende glazen op tafel te zetten ziet het er meteen gastvrij en gezellig uit. Met een kanten tafelloper en witte bloemen op tafel maakt u het geheel compleet. Op zoek naar een feestelijke touch? Kies dan voor servetten in mooie pasteltinten en een klassiek boeket. De klassieke paaskleuren? Geel natuurlijk!

Landelijke paastafel

Deze ongedwongen interieurstijl is perfect voor Pasen! Maak een landelijke tafel compleet door buiten naar binnen te halen. Een linnen tafelkleed, mooie houten planken, een loper in een bijpassende kleur en bloemen in betonnen potjes. Eigenlijk zijn natuurlijke materialen een must bij de rustieke en landelijke paastafel. Kies voor stro en leg er verschillende eitjes op. Bij de landelijke tafel mogen de bloemen recht van het land komen. Ga voor een prachtig wildboeket of kies voor grote paastakken of wilgenkatjes.  


 

 

Kleurrijke paastafel

Met Pasen pakken we uit! Tijdens deze dagen mag er dus ook kleur op tafel. Zo creëert u een vrolijke tafel waar iedereen gelukkig van wordt. Kies voor een rustige (witte) ondergrond en leef uzelf uit met kleurrijke accessoires, felgekleurde bloemen en vrolijk servies. 

 

Meer inspiratie

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan hier voor kaarsjes in een ei of hier voor meer tafel inspiratie!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties