Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wanneer u een tafel gaat dekken wilt u er natuurlijk iets speciaals van maken. Of u nu in een eetcafé werkt of in een wellnesscentrum: gasten willen graag verwend worden. Een mooi gedekte tafel hoor daar volgens ons bij!

Natuurlijk kunt u iedere tafel voorzien van wat vrolijke kaarsen en een mooi servies. Maar wat dacht u van het tafeltextiel? Een mooi tafelkleed of stijlvolle placemats maken een tafel al snel een stuk fleuriger. Hoewel het verkrijgbaar is in alle soorten en maten, is niet zo leuks als een persoonlijke touch aan uw tafeltextiel!

Stempelen maar!

Met een spons en textielverf komt u al een heel eind. Met een spons kunt u namelijk eigenhandig een stempel maken, die u gemakkelijk gebruikt voor bijvoorbeeld servetten. Ga voor een leuk figuur of kies voor uw logo om het helemaal af te maken.

Ook leuk: tafelservetten verven!

Volop inspiratie

Geen idee hoe u uw tafeltextiel aan moet pakken? Wij hebben een aantal zomerse ideeën op een rijtje gezet!

Fruitig textiel

In de zomer is er één ding wat niet mag ontbreken: fruit! De vrolijke kleuren stralen zomer uit. Maak servetten met fruit en laat uw gasten genieten van de tropische kleuren.

Maritiem

Ook niet weg te denken deze zomer: de maritieme trend! Eigenlijk gaat deze trend nooit uit de mode en zien we ‘m ieder jaar weer terugkomen in de zomermaanden. De maritieme stijl neemt uw gasten mee naar de noordzee en roept een instant zomergevoel op.

Fleurig

In de zomermaanden zijn er prachtige bloemen verkrijgbaar. Door een paar verse bloemen te plukken en, samen met een lint, op uw tafeltextiel te binden, krijgen uw tafels een romantische look.

Natuurlijk

De rust aan tafel houden? Kies dan voor neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Twijgjes van een eucalyptus, olijfboom of varen zullen uw gasten laten genieten van een serene setting.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties