Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Refills zijn erg populair. We zien ze overal: in hotels, restaurants, cafés en wellnesscentra…deze kaars is een echte topper! Dat is natuurlijk ook niet gek. De kaarsen branden immers stukken langer dan een gewoon theelichtje. Dit maakt de kaars makkelijk in gebruik.

Maar waarom zou u refills kopen bij Horeckaars.nl? De refills zijn immers op veel plaatsen te koop! Eén van de belangrijkste redenen om bij Horecakaars te kopen is de uitzonderlijke kwaliteit van de refills die we inkopen.

Kwaliteit van uw refills

Nu de refills aan populariteit winnen, komen er steeds meer navulkaarsen op de markt die kwalitatief gezien niet erg goed zijn. Bij Horecakaars hebben we de beste refillkaarsen voor u geselecteerd, zodat u er zeker van bent dat uw refills veilig en volledig opbranden.

Plastic cup

Refills zitten in een plastic cup die u in een houder plaatst. Doordat alle refills op Horecakaars.nl allemaal een gelijmde pitplaat bevatten blijft het lont uitstekend op zijn plek zitten. Daarnaast is de kaars perfect gegoten waardoor het geheel erg stabiel is. Wist u dat de cups van de navulkaarsen op Horecakaars.nl allemaal van gerecycled materiaal zijn gemaakt? Dat is wel zo duurzaam!

Hoogwaardige grondstoffen

Een hoge kwaliteit refill kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Daarom hebben we er bij Horecakaars voor gekozen uitsluitend refills in ons assortiment op te nemen van goede kwaliteit. Al onze refills zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en worden gemaakt van 100% parafine.

Kleuren

Benieuwd waarom refills zo populair zijn (naast hun lange brandtijd)? Wij zijn ervan overtuigd dat het komt door de vrolijke kleuren! Bij Horecakaars hebben we het grootste beschikbare assortiment.  Zo hebben we bijvoorbeeld maar liefst 14 kleuren Q-Lights, maar ook 7 verschillende kleuren Economy Refills en 4 kleuren grootverpakkingen refills. Er zit dus altijd wel een kleur voor u bij!Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.3 uit 10
(Gebaseerd op 78 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties