Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is bijna zomer! Bij Horecakaars hopen we op veel zwoele zomeravonden die we door kunnen brengen op een sfeervol verlicht terras. Natuurlijk zijn lampjes leuk, maar kaarsen zijn de échte sfeermakers!

Bij Horecakaars hebben we daarom een uitgebreid assortiment in buitenkaarsen. Deze kaarsen zijn absolute trekpleisters op uw terras, in uw entree of uw tuin. De lantaarnkaarsen zorgen bijvoorbeeld voor een klassieke, landelijke sfeer terwijl u met de vlamschalen en -potten uit ons assortiment een sprookjesachtige sfeer creëert die uw gasten meeneemt naar een Mediterraans plein.

Warmte en gezelligheid met kaarsen

Met kaarsen op uw terras worden gasten naar uw zaak gelokt door de belofte van warmte en gezelligheid, van relaxen in een plezierige omgeving. Op een zwoele zomeravond staan de buitenkaarsen van Horecakaars extra uitnodigend: “Bij ons is het goed toeven!” Bijkomend voordeel: met onze buitenkaarsen hoeft u uw gasten niet onnodig te storen, want de kaarsen branden gegarandeerd de hele avond lang!

 

Eigenlijk zijn buitenkaarsen niet aan één seizoen gebonden. In de zomer zitten we natuurlijk het liefst tot in de late uurtjes buiten, maar later in het jaar kan het ook de perfecte manier zijn om uw terras of entree prachtig te verlichten. In principe kunt u uw terras ook verlichten met lampjes, maar wij zijn ervan overtuigd dat er niets op kan tegen het prachtige licht van een sfeervolle kaars.

Stevige kaarsen

Bij Horecakaars stellen we ons assortiment zorgvuldig samen. Dat hebben we natuurlijk ook gedaan met onze buitenkaarsen. Eén van de voorwaarden waar onze buitenkaarsen aan moeten voldoen: ze moeten tegen een stootje kunnen. In Nederland kan het weer namelijk ineens omslaan. Onze buitenkaarsen gaan dan ook niet meteen uit bij een zuchtje wind of een drupje regen.

Natuurlijk zien we de Low Boys vaak terug op het terras, maar er zijn ook andere (verrassende) opties! Wat dacht u bijvoorbeeld van een kaars met pit? De Firelights of vlamschalen hebben een uitbundig vlam die zorgen voor een uniek sfeer.  

vlamschaal kaars horecaMediterrane sfeer

Op mooie dagen zorgt de zon zelf voor een geweldige sfeer op het terras, in de binnentuin of op het strand. Iedereen loopt op dat moment met een vakantiegevoel. Maar hoe blijft die sfeer behouden als de zon ondergaat? Met kaarsen natuurlijk! Een van onze favorieten voor zulke dagen is toch wel de vlamschaal. Met de vlamschalen van Horecakaars wanen uw gasten zich op een Mediterraan terras. De terracotta schalen met ivoorkleurige kaars zijn sfeermakers bij uitstek. Ze zorgen voor een smaakvolle, intieme ambiance met een vleugje Provence. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. De vlamschaal heeft een brandduur van maar liefst zestien uur. Dat betekent avond na avond vol sfeervol kaarslicht.

Terracotta?

Wist u dat terracotta eigenlijk letterlijk ‘gebakken aarde’ betekent? De productie van de eerste terracotta is waarschijnlijk alweer zo’n 3000 jaar geleden. De Etrusken (bevolkingsgroep uit Italië) ontdekten dat ze klei konden bakken en gebruiken als alledaagse gebruiksvoorwerpen. Er werd wijn en olijfolie in de terracotta kruiken en potten bewaard.

In Mediterrane landen wordt veel gebruik gemaakt van terracotta bloempotten. De warme kleur zorgt voor veel gezelligheid. Om een Mediterraanse sfeer op uw terras te creëren zijn deze kaarsen dus bij uitstek geschikt!

 


Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.7 uit 10
(Gebaseerd op 14 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties