Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Februari, de kortste maand van het jaar. Veel mensen zijn al met het voorjaar bezig, maar in februari kan het behoorlijk koud worden! Nu het nog hartje winter is, kunnen we er ook maar het beste van genieten. Dat betekent: dikke trui aan, warm drankje binnen handbereik en natuurlijk de gezelligste kaarsjes aan!

Warmetruiendag
Deze vrijdag is het Warmetruiendag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd om de verwarming iets lager te zetten energie te besparen. Bij Horecakaars vinden we Warmetruiendag vooral een hele goede reden om eens wat meer kaarsen aan te steken. Wist u bijvoorbeeld dat een paar waxinelichtjes dienst kunnen doen als terrasverwarmer? Kaarsen zorgen dus voor warmte.

Zorgen kaarsen écht voor warmte?
Hoewel één kaars waarschijnlijk niet veel extra warmte geeft in een ruimte, kunnen een aantal kaarsen zeker een bijdrage leveren aan de warmte in uw horecazaak. Waxinelichtjes produceren ongeveer 20 Watt warmte. Om een warmte van 1000 Watt te evenaren, zijn ongeveer twintig waxinelichtjes nodig. Hiermee is een ruimte wel op temperatuur te houden, maar om een volledig ruimte op te warmen is dit niet genoeg. Bovendien is het niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de lucht zonder te ventileren. Wij zijn er dan ook voorstander van om kaarsen vooral als sfeermakers te gebruiken. Laten we daar bij Horecakaars nou net een aantal prachtexemplaren voor te hebben!

Aanbieding van de week
Natuurlijk zijn er deze week fantastische aanbiedingen waarmee u klaar bent voor Warmetruiendag én daarna. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Horecakaars refills? De hele maand februari bestelt u twintig van deze topkaarsen voor €6,95.

Warme kleuren
Op zoek naar warme kleuren? Ook dan bent u bij Horecakaars aan het juiste adres! In de winter kunnen we allemaal wel wat extra warmte gebruiken. In ons assortiment vindt u de mooiste rode, amber, oranje en paarse refills voor een geweldige sfeer.

 

Robuuste kaarsen
In de winter doen robuuste, stevige kaarsen het ook altijd goed. Bij Horecakaars hebben we robuuste in verschillende diktes en lengtes. Welke kaars bij het beste bij uw horecazaak? Wij zijn benieuwd! Bekijk hier al onze dikke kaarsen.

Buiten
Ook al in het winter en zitten mensen het liefst binnen…de sfeer buiten moet ook geweldig zijn! Speciaal daarvoor hebben we een aantal prachtige opties. Wanneer deze kaarsen voor uw zaak branden, zullen klanten zich meteen welkom voelen! Bekijk hier al onze buitenkaarsen.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties