Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Deze week vieren we Sinterklaas. Een spannende tijd voor kinderen en een drukke tijd voor hun ouders. Iedereen is in ieder geval volop bezig met de goedheiligman deze week! Wilt u wat last-minute versiering in uw zaak aanbrengen? Wij hebben de beste Sinterklaasversiering op een rijtje gezet.

Lichtsnoer voor de Sint

Geen plek voor kaarsen aan de wand? Maak dan dit gezellig lichtsnoer en het is in een handomdraai een stuk gezelliger. Deze kleine huisjes maakt u gemakkelijk van krantenpapier. Door de huisjes over een lichtsnoer te schuiven ontstaat er een prachtig effect. Teken huisjes in verschillende afmetingen op een krant, knip het vervolgens uit en plek vast. Schuif de huisjes over een lichtsnoer en voilà: een mooie Sinterklaas-snoer!

Bron: Mood Kids 

Myrthe Smit legt op Mood Kids uit hoe je deze lichtsnoer precies maakt. Ook aan de slag? Bekijk dan alles stappen en een uitgebreidere uitleg op de website!

Maak een eigen Sinterklaas kaars

Het maken van deze kaarsen vergt iets meer tijd, maar levert een uniek resultaat op! Gebruik voor deze DIY mooie stompkaarsen in wit of ivoor.

Sinterklaas verzameling

Op iedere tafel één kaarsje is natuurlijk leuk, maar het kan altijd beter! Verzamel een aantal planken of dienbladen en zet er kaarsen op in verschillende vormen en maten. Knip een sinterklaasvorm uit een stuk zwart decoplastic en plak het op de buitenkant van een lege glazen pot. Gebruik als finishing touch wat sisal touw voor de bovenkant van de pot. Zo is de afwerking meteen wat mooier. Theelichtje erin en klaar!

Bron: Crea Chick

Op CreaChick is te lezen hoe u het zo gezellig maakt. Zelf ook zo'n leuke Sinterklaas-sfeer creëren? Bekijk dan alles stappen en een uitgebreidere uitleg op creachick.nl!

Nog meer inspiratie nodig?

Bekijk onze eerdere DIY’s hier

Kaarsen voor Sinterklaas:

Waarschijnlijk hebt u iedere avond al kaarsjes aan in uw zaak. Maak het extra bijzonder met een zelfgemaakt Sinterklaaskaarsje.

Lees meer >>

Sinterklaas in het land

Vol verwachting klopt ons hart bij het zien van deze ideeën! In dit artikel lees je onder andere hoe je kaarsjes maakt met daken, de zak van Sinterklaas en glazen houders. 

Lees meer >>

Bijna 5 december

Een stijlvolle pepernotenkrans waar zowel jong en oud versteld van zullen staan, gecombineerd met kaarsen. Ongetwijfeld de meest stijlvolle optie.

Lees meer >>  

Een lichtje voor de Sint

Een subtiele, maar leuke manier om iets met Sinterklaas te doen in uw horecazaak: dit super gemakkelijke Sint-lichtje!

Lees meer >> Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.2 uit 10
(Gebaseerd op 23 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties