Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De landelijke intocht van Sinterklaas staat weer gepland! Op zaterdag 18 november 2017 zal de Sint aanmeren. Daarna zal de goedheiligman zijn ronde maken door het hele land. Een spannende tijd voor de kleine gasten in uw horecazaak. Wat zullen ze dit jaar voor cadeautjes krijgen? En komt de Sint überhaupt goed aan na zijn bootreis vanuit Spanje?

Natuurlijk kunt u een kleine bijdrage leveren aan de bijzondere sfeer rond deze periode. Dat kan met wat snoepgoed en kleurplaten…maar onze harten gaan pas écht vol verwachting kloppen wanneer er bijzondere sfeerlichtjes in het Sint-thema te vinden zijn!

Gelukkig kunt u zo’n Sinterklaas-kaarsje gemakkelijk zelf maken. Horecakaars helpt u graag:

Op de hoge, hoge daken

Sinterklaas is onlosmakelijk verbonden met zijn paard én de daken waarover ze samen lopen om cadeautjes af te geven. Verzamel leuke huisje met dinerkaarsen of theelichtjes voor een bijzonder effect.

Geen huisje op voorraad? Dan maakt u ze gemakkelijk zelf met deze download. Knip de huisjes uit, vouw tot een vierkant en plaats een theelichtje in het midden.

Ook leuk: deze pepernoten krans met dinerkaarsen 

De zak van Sinterklaas

De zak van Sinterklaas is ieder jaar weer goed gevuld. Kunt u, net als de Sint, geen keuze maken in de leukste decoratie? Verzamel dan een aantal leuke Sint-items en verzamel ze op een groot dienblad op het midden van de tafel. Combineer dit met een aantal leuke kaarsen en varieer in hoogte voor een prachtig effect. Kies bijvoorbeeld voor een statige kaars op een kandelaar én een waxinelichtje in een bijzondere houder. Succes gegarandeerd.

Hoor wie tikt daar zachtjes tegen het raam?

Uren naar buiten kijken in de hoop een Piet (of misschien zelfs de Sint) voorbij te zien komen? Dat kan nu ook gewoon aan tafel! Tover een vaas of grote kaarshouder om tot omgekeerde stolp voor iedere Sinterklaas-fantasie.

 

Rijd niet stilletjes ons huisje voorbij

Hoewel deze sfeervolle krans geen kaarsen bevatten, zorgen ze wel voor een feestelijke en sfeervolle entree van uw horecazaak. Met zo’n bijzondere krans aan de deur kunnen de Sint én mogelijke gasten uw zaak onmogelijk overslaan…

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties