Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De laatste zomerse avonden moeten gevierd worden, vinden we bij Horecakaars. Op de dagen dat het kan zitten we dus het liefst buiten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Op mooie dagen zorgt de zon zelf voor een geweldige sfeer op het terras, in de binnentuin of op het strand. Maar hoe blijft die sfeer behouden als de zon ondergaat? Met kaarsen natuurlijk! Bij Horecakaars hebben we de mooiste buitenkaarsen.

Vlamschaal
Een van onze favorieten is toch wel de vlamschaal. Met de vlamschalen van Horecakaars.nl wanen uw gasten zich op een Mediterraan terras. De terra schalen met ivoorkleurige kaars zijn sfeermakers bij uitstek. Ze zorgen voor een smaakvolle, intieme ambiance met een vleugje Provence. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. Kaarslicht verwelkomt uw gasten op een gloedvolle manier.

Een onvergetelijke entree
De vlamschaal heeft een brandduur van maar liefst zestien uur. Dat betekent avond na avond vol sfeervol kaarslicht. Creëer een intieme sfeer op tafel of zorg dat gasten niet meer om uw entree heen kunnen door de vlamschalen op te stellen. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties