Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Buiten wordt het langzaam kouder en dus zijn er steeds minder gasten die voor het terras kiezen. Op een paar mooie nazomerdagen die we misschien nog tegoed hebben is het dus tijd om weer extra aandacht te schenken aan het interieur. De herfst is hét seizoen om kaarsen te plaatsen. Mensen verlangen terug naar de warmte en sfeervolle zomer.

Niets is sfeervoller dan kaarsen
Bij Horecakaars.nl zijn we ervan overtuigd dat niets zo sfeervol is dan kaarsen, heel veel kaarsen! Zeker kaarsen in natuurkleuren passen goed bij dit seizoen. Denk daarbij aan rood, oranje, geel en groen...het zal uw gasten laten geloven dat ze in een prachtig herfstbos zijn. Natuurlijk kunt u tijdens dit seizoen ook gebruikmaken van al het moois dat in de natuur te vinden is om uw tafels te decoreren. 

Een sfeervolle herfst
In de zomer was het mooie weer genoeg om voor een goede sfeer in uw horecazaak te zorgen. Het zonnetje op uw terras, mensen die binnenlopen voor een lekker ijsje of dineren terwijl de zon langzaam onder gaat...helaas komen deze dingen steeds minder voor naarmate het najaar dichterbij komt. Hoewel het zelfs eind oktober nog prachtig weer kan zijn met heerlijke temperaturen. Toch is de kans op storm, regen en hagel steeds een beetje groter. Gelukkig brengt de herfst een geheel eigen sfeer met zich mee. Decoratieverlichting, herfsttakken, bokbier en wild...u verzekert uw gasten van een sfeervolle herfst!

Steeds meer horeca-ondernemers ontdekken de herfstdecoratie
Vroeger werd in de horeca eigenlijk alleen kerst gebruikt om de zaak in thema aan te kleden. Dit is echter verleden tijd. Steeds meer hotels, restaurants en cafés hebben de herfstdecoratie ontdekt. Het is natuurlijk ook relatief eenvoudig om uw horecazaak om te toveren in een herfstparadijs. Bladeren, hout en wijnranken worden gezien als ideale sfeermakers volgens etaleurs. Vooral natuurlijke materialen dus. Naast een sfeervolle binnenverlichting speelt ook de buitenverlichting een steeds grotere rol.

Herfstvakantie steeds populairder 
Hoewel het erop lijkt dat mensen er in de herfst voor kiezen lekker thuis te blijven, is deze periode de afgelopen jaren erg populair onder Nederlanders om er nog eens lekker op uit te trekken. Vorig jaar zijn zelfs 1,3 miljoen Nederlanders op herfstvakantie gegaan, waarvan meer dan 700.000 in eigen land blijft. Voor die binnenlandse vakanties zijn de parken met luxere bungalows erg in trek. En wat zij gaan doen tijdens die vakantie? Juist! Lekker naar buiten om te genieten van het herfstweer. Bereid u én uw zaak dus voor op een geweldige, sfeervolle herfst!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties