Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Krijgt u binnenkort een speciaal gezelschap over de vloer in uw horecazaak? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, verjaardag of een jubileum? Natuurlijk zorgt u dan voor een gezellige sfeer in uw zaak, compleet met sfeervol licht van kaarsen. 

Laat uw feestende gasten extra genieten met gepersonaliseerde kaarsen! Deze zijn gemakkelijk te maken en zijn een mooi gebaar. Ze kunnen als stralend middelpunt dienen van de andere kaarsen, maar zijn ook mooi genoeg om op zichzelf te stralen. 

Benodigdheden: 
Grote witte kaarsen
– Crêpepapier (wit)
– Printer
– Papier
– Schaar
– Plakband
– Waxpapier
– Föhn

Stap 1: 
Knip een stukje van het crêpepapier, iets kleiner dan een A4tje. Plak het papier met de glimmende kant naar beneden op het A4.

Stap 2:
Print de foto op het crêpepapier (stop het papier met het crêpepapier, dat u in stap 1 aan elkaar vast hebt gemaakt, gewoon in de printer). Knip vervolgens de foto uit met een rand van ongeveer een halve centimeter. Het gewone printpapier kunt u weggooien, vanaf nu hoeft u alleen gebruik te maken van het crêpepapier.

Stap 3:
Plaats het crêpepapier op de kaars en rol een stuk waxpapier om zowel de kaars als het crêpepapier met de gewenste afbeelding. Let er op dat het goed strak om de kaars zit voor het mooiste effect.

Stap 4:
Ga met de föhn over het waxpapier. Let er op dat u uw handen niet brandt aan de föhn. Blijf het papier verwarmen tot u de inkt naar voren ziet komen. 

Stap 5:
Verwijder voorzichtig en langzaam het waxpapier. Uw gepersonaliseerde kaars is klaar voor gebruik!

Laat uw creativiteit in de vrije loop en experimenteer met foto's, teksten en patronen. Wij zijn benieuwd naar het resultaat.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties