Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij kaarslicht denkt u misschien, net als vele anderen, aan de winter. Omdat het in dat jaargetijde koud en donker is buiten maken we het binnen graag gezellig met kaarsjes. Het warme licht creëert een prettige sfeer waardoor we even vergeten dat de temperaturen onder het vriespunt liggen. Toch zijn kaarsen juíst in de lente zomer echte sfeermakers.

Kaarsen in de zomer
Lange, zwoele zomeravonden zouden niks zijn zonder gezellige kaarsen op het terras. Wat de zon overdag doet, nemen de kaarsen 's avonds over. Juist omdat we in Nederland niet het hele jaar buiten kunnen zitten, moeten de dagen waarop het wel kan extra speciaal zijn!

kaars in de zomer kaars in de zomer kaars in de zomer

Tegenwoordig halen we binnen steeds meer naar buiten. Dat is te zien aan de (lounge)meubels voor buiten die steeds huiselijker zijn. Ook accessoires die voornamelijk binnen gebruikt worden, kunnen prima buiten staan met mooi weer. Zo ook kaarsen! Ze zijn een mooie blikvanger voor u terras, de buitenkaarsen van Horecakaars.nl.

Overal kaarsen
Uitnodigend en smaakvol zullen ze het terras voorzien van eindeloos licht. Stelt u zich eens voor; een romantisch diner aan zee of een gezellige borrelavond op een terras in het centrum. Al die kleine, brandende lichtpuntjes zullen ervoor zorgen dat de zomeravonden waar iedereen het hele jaar naar verlangt niet snel vergeten worden. 

Maak uw terras zomerklaar!
De lente is hét moment om uw terras zomerklaar te maken. Dat doet u natuurlijk door alvast voldoende kaarsen in huis te hebben die ook buiten kunnen staan zonder dat de wind er de vat op krijgt, maar er zijn nog talloze andere manieren om dit te bereiken. U kunt bijvoorbeeld de tafels mooi dekken met accessoires in vrolijke kleuren en wat extra groen aanbrengen door bloemen en planten te plaatsen. Gebruikt u kaarsen voor uw spa? Versier dan de tuin van uw wellnesscentrum met kaarsen en laat uw bezoekers genieten van de tropische sfeer!

Vrolijke kleuren
Natuurlijk kunnen witte kaarsen altijd. Deze zijn stijlvol en passen in ieder interieur. Maar wist u dat we bij Horecakaars ook refills in zomerse kleuren hebben? Deze vrolijke Q-Lights zorgen direct voor een zomers gevoel:

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties