Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Deze do-it-yourself past perfect in de interieurtrend van vrolijke, zomerse kleuren. Sterker nog; het combineert maar liefst twee interieurtrends met elkaar, want dip dye en ombre zijn ook nog eens super populair. Deze trend blijven we overal zien en steeds meer producten krijgen een vrolijk dip dye jasje. Kaarsen zijn daar een voorbeeld van. Deze hippe kaarsen zijn bij verschillende interieurwinkels te koop, maar u maakt ze net zo gemakkelijk zelf. Deze DIY is ook nog eens hartstikke leuk om te doen! 

Wat heb je nodig?
Diner kaarsen (een lichte kleur zoals wit of ivoor is het gemakkelijkst)
Verf (op acrylbasis)
Spons of kwast

Hoe werkt het?
Doe wat van de acrylverf op een klein, plat schaaltje zodat u gemakkelijk uw spons of kwast in de verf kan dopen.
Neem een klein beetje van de verf op de spons of kwast en breng deze vervolgens aan op uw kaars. Dit kan tot iedere hoogte, maar om een leuk kleureffect te krijgen raden wij aan het tot ongeveer 2/3 van de kaars te doen. 
Laat de verf goed drogen, wacht minstens 30 minuten tot het aanbrengen van de volgende laag!
Breng, als de verf goed droog is, de volgende laag aan. Met deze laag stopt u iets lager zodat er een echt dip dye effect ontstaat!
Blijf dit vervolgens herhalen (en stop steeds iets lager) totdat u het effect dat u voor ogen had bereikt.

Door met verschillende kleuren, felheid en verloop te spelen creëert u een speels effect in uw horecazaak! Deze kaarsen combineren bovendien erg leuk met andere kaarsen uit ons assortiment. Denk bijvoorbeeld eens aan onze refills in allerlei bijpassende (of juist contrasterende) kleuren, of de gezellige bolle Low Boys natuurlijk!

(PS: hoewel acrylverf te gebruiken is op een kaars en deze eventueel kan laten branden, is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en de kaarsen niet verder te laten branden dan waar de verf zit)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties