Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De Economy Refills zijn ongekend populair. U hebt deze vrolijke sfeermakers vast wel eens gezien en misschien zijn ze al het stralende middelpunt van uw zaak! Bij Horecakaars.nl begrijpen we waarom deze refills zo populair zijn: ze branden maar liefst 20 uur, zijn te gebruiken in alle gangbare houders, verkrijgbaar in 5 vrolijke kleuren en bovendien spotgoedkoop! 

De gekleurde refills (verkrijgbaar in helder, rood, oranje, lichtpaars en limoengroen) passen perfect op uw terras, maar ook binnen zijn het echte sfeermakers. Combineer verschillende kleuren met elkaar voor een speels effect of kies de kleur die bij uw interieur past; alles kan met de Economy Refills! De komende weken zijn deze kaarsen extra goedkoop. U betaalt nu namelijk slechts € 8,95 per 30 stuks! 

 
Vanaf nu leverbaar in 5 vrolijke kleuren

Op zoek naar stijlvolle houders, die perfect passen bij uw zaak of terras? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van vierkante, ronde of kleine kaarsenhouders. Of bestel - als u op zoek bent naar een spiksplinternieuw model kaarsenhouder - de Avenue. Horecakaars.nl heeft de juiste houder voor iedere omgeving. 

​​

 

Deze actie is geldig t/m 13-05-2015

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties