Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wie kent de klassieke theelichten niet? Het zijn dé sfeermakers in menig horecazaak! Het theelichtje werd in Nederland geïntroduceerd door Ericus Gerhardus Verkade (bekend van de koekjes). Hij begon in 1898 met de productie van waxine theelichtjes. Hoewel ze in eerste instantie niet erg populair waren, ging Verkade maar liefst 90 jaar door met het produceren van de kaarsen. Theelichten staan natuurlijk ook wel bekend als waxinelichtjes. Deze naam ontstond door de woorden wax en paraffine samen te trekken. Inmiddels is waxine een heuse soortnaam in Nederland, maar wist u dat dit woord in andere landen (zoals België) eigenlijk nauwelijks gebruikt wordt?

In eerste instantie werden theelichten voornamelijk gebruikt om thee warm te houden (vandaar ook de naam). Tegenwoordig worden ze echter voornamelijk als sfeermaker gebruikt, als alternatief voor andere kaarsen. Het voordeel van theelichten is namelijk dat er eindeloos veel leuke houders zijn waar deze kaarsjes in passen en ze een prachtig sfeerlicht geven. Het enige nadeel dat sommige theelichten hebben is dat ze maar enkele uren branden. Met deze theelichten van Q-Lights behoort dat probleem tot de verleden tijd. Deze kaarsen branden namelijk maar liefst 8 uur! Zo genieten u en uw gasten de hele avond van een sfeervol verlichte tafel.

Wilt u ook genieten van de vele voordelen die de Q-Lights theelichten bieden? Bestel dan snel! Deze kaarsen zijn de komende twee weken namelijk in de aanbieding. U krijgt nu maar liefst 400 kaarsen voor slechts € 25,50!
 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties