Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Voor veel mensen is de zomer hun favoriete seizoen. De temperaturen zijn geweldig, de bomen staan volop in bloei en steeds meer mensen gaan weer naar buiten. In de zomer moet het terras op ieder moment klaar zijn voor de drukte. Tijdens onze zomers kan het immers de ene dag regenen en de volgende dag stralend weer zijn.

Horecakaars heeft niet alleen een geweldig aanbod in kaarsen voor uw interieur, maar ook aan uw exterieur is gedacht. De sfeer is buiten natuurlijk net zo belangrijk als binnen. Denk maar eens aan de volle, gezellige terrassen de komende maanden! Maar dat is niet het enige. Met de buitenkaarsen van Horecakaars lokt u mensen ook naar binnen.

Buitenkaarsen zijn namelijk echte trekpleisters op uw terras, uw entree of tuin. Eigenlijk zijn deze kaarsen dus niet alleen geschikt voor de warmere maanden...ook tijdens koude winterdagen (die weer gaan komen) geven de buitenkaarsen een warme, gemoedelijke sfeer. De vlamschalen en -potten geven een mooi licht. Bezoekers worden aangetrokken door de gezelligheid en warmte van de buitenkaarsen. Maar voorlopig genieten we vooral nog even van de warme zomerdagen.

Vurige sfeer

Wilt u iets meer pit dan een sereen vlammetje? Kies dan voor de Firelight of vlamschaal van Horecakaars. Deze buitenkaarsen zorgen voor een unieke sfeer.

Met Firelight van Horecakaars.nl trakteert u uw gasten op een uitbundig vuur. Warmte, vrolijkheid en gezelligheid zijn gegarandeerd met deze vlammende sfeermaker op uw terras. Een ‘emmer vol vuur’ staat gul en gastvrij. Firelight is een aanrader voor kille winteravonden, maar ook nu -in de prille lente- is deze kaars een geweldige keuze. De onstuimige vlam geeft uw terras of tuin een behaaglijke, betoverende gloed en staat daarmee garant voor uren sfeer.

Met de vlamschalen van Horecakaars.nl wanen uw gasten zich op een Mediterraan terras. De terracotta schalen met ivoorkleurige kaars zijn sfeermakers bij uitstek. Ze zorgen voor een smaakvolle, intieme ambiance met een vleugje Provence. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. 

De ideale terraskaars

Liever een rustigere kaars die ook nog eens gemakkelijk in het gebruik is? Ontdek dan onze kunststof Low Boys! Dit is de perfecte terraskaars.Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.7 uit 10
(Gebaseerd op 11 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties