Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wie regelmatig bezig is met zijn of haar interieur, weet dat een van de belangrijkste trends op dit gebied dit jaar metallic is. Metaaltinten geven glans aan je interieur. Of het nu gaat om koper, zilver of goud...het zijn de kleuren van nu. Deze materialen en kleuren zie je vooral terug in accessoires. Kaarsen zijn daar natuurlijk een uitstekend voorbeeld van!

Metallic zorgt voor een luxe uitstraling
Horecakaars.nl kan dan natuurlijk niet achterblijven op deze trend. Daarom hebben we twee mooie kleuren dinerkaarsen toegevoegd aan ons assortiment: goud en zilver. Dacht u dat goud en zilver alleen tijdens de feestdagen kon? Dan hebt u het helemaal mis. We zien deze kleuren namelijk overal terug. Of u nu gaat voor een stoere inrichting of juist voor een chiquere uitstraling gaat, onze gouden en zilveren gotische kaarsen voegen net dat extraatje toe aan het interieur van uw horecazaak.

Geweldige brandeigenschappen
Alle kaarsen van Horecakaars.nl zijn van uitstekende kwaliteit. Bij deze gouden en zilveren kaarsen is dat niet anders. Ondanks hun trendy kleuren doet de vorm van deze kaars de klassieker eer aan. De kaars ziet eruit zoals een gotische kaars eruit hoort te zien. Bovendien worden de kaarsen met ouderwets vakmanschap gemaakt. Bij Horecakaars.nl wordt iedere kaars op traditionele wijze gegoten, stuk voor stuk. 

Trendy kleuren
Volgt u interieurtrends op de voet, maar bent u niet zo'n fan van goud of zilver? Of past een andere kleur gewoonweg beter in uw interieur? Dan hebben we natuurlijk ook volop andere kleuren in ons assortiment. Van tijdloos ivoor tot romantisch rood. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gotische kaarsen. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties