Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Maak op een zonnige dag een rondje langs verschillende terrassen en u zult zien: de Low Boy is een populaire terraskaars. Deze kaars zien we eigenlijk overal terug. De vrolijk gekleurde Low Boys zijn uitgegroeid tot echte klassiekers. Ze doen het niet alleen buiten erg goed, ook binnen zijn deze kaarsen echte sfeermakers. Dat komt door het mooie reliëfglas, wat zorgt voor een gedempt en sfeervol licht. De Low Boys mogen dan al jarne razend populair zijn in de horeca, toch heeft deze klassieke kaars één nadeel: de glazen houder. Bij het gebruik van kaarsen op het terras kan het nog wel eens gebeuren dat er iets kapot valt. Zo ook de glazen houders van de Low Boys. Gelukkig hebben we bij Horecakaars nu ook kunststof Low Boys!

Deze kaarsen combineren de leuke bolvorm en enorme brandduur van de traditionele Low Boys met een groter gebruiksgemak. Door de kunststof houder zijn ze namelijk erg handig in het gebruik. Licht en bestand tegen een stootje! De kunststof Low Boy is beschikbaar in vier leuke kleuren. De kunststof Low Boys hebben een trendy design voor binnen en buiten. Niet het traditionele reliëf van Low Boys, maar een trendy geribbeld glas. 

Neutrale kaars of juist een felle kleur? Alles kan!

Natuurlijk is de kunststof Low Boy verkrijgbaar in een neutrale, witte kleur. Voor iedereen die wel van wat kleur houdt hebben we ook drie prachtige kleuren in onze collectie opgenomen.

 

“Geweldige sfeer en gebruiksgemak combineren?! De nieuwe kunststof Low Boys maken het mogelijk!”

Voordelen van de kunststof Low Boy

De kunststof variant op deze kaars heeft eigenlijk alle voordelen van de ‘gewone’ Low Boy: lange brandduur, sfeervol kaarslicht en geschikt voor binnen en buiten. Maar wat de kunststof Low Boy ideaal maakt voor buiten is de kunststof houder. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met deze kaars wordt dat ineens een stuk minder erg.

Creëer een geweldige sfeer! 

De populaire horeca-kaars

Low Boys worden ook wel dé bistrokaars genoemd. Wie regelmatig in een eetcafé of op een terras komt zal deze kaars dan ook ongetwijfeld kennen. De traditionele windlichten zijn verkrijgbaar in veel verschillende, eigentijdse kleuren. De witte kaars zit in een gekleurd glas (of in het geval van de kunststof Low Boy in een gekleurde kunststof houder). 

Door de vormgeving van deze kaars kan de vlam niet zomaar uitgeblazen door de wind. De kaars is van hoge kwaliteit en zorgt voor een sfeervol lichtspel door het reliëf in de houder.  Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.9 uit 10
(Gebaseerd op 74 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties