Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Morgen begint de lente officieel. Na de lange, donkere winter is het altijd weer een feest om de bloemen te zien bloeien en het lekkere weer te verwelkomen. Hoewel we dit jaar in februari al een aantal lentedagen hebben gehad met hoge temperaturen, is het nu pas écht. En dat vieren we bij Horecakaars.

De lente staat bekend om z’n prachtige kleuren. De natuur krijgt langzaamaan weer kleur. Alles staat in bloei. Bomen worden weer groen en overal steken bloemen in de vrolijkste kleuren de kop op. Natuurlijk kunt u de lente naar binnen halen met een vrolijke lenteboeket op tafel. Een paar kleine bloemetjes in een vaasje zijn vaak al voldoende om voor een kleurexplosie te zorgen.

Ook leuk: combineer een vaasje met een aantal kleine bloemen met theelichten of refills op tafel. Zo creëert u extra sfeer! 

 

Vrolijke refills

Een andere manier om voor meer kleur op tafel te zorgen is met behulp van kaarsen. Bij Horecakaars hebben we verschillende kaarsen in een gekleurde cup of houder. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze refills? Deze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Voor de lente zijn onze favoriete kleuren aquablauw, vrolijk roze en zonnig geel. Kleuren die we dit seizoen terugzien in de natuur en waar iedereen meteen blij van wordt.

De populairste terraskaars

Maar niet alleen refills zijn er in allerlei vrolijke kleuren. Ook onze glazen Low Boys en kunststof Low Boys fleuren iedere tafel op! Bovendien zijn deze kaarsen graag geziene gasten op het terras. Menig horecazaak weet dat deze kaarsen ideaal zijn voor de eerste lentedagen. Ze branden lang, zijn verkrijgbaar in veel kleuren en hebben een mooi reliëfglas dat voor sfeervol licht zorgt. Voor iedere horecaondernemer die geen fan is van het gebruik van glas op zijn of haar terras zijn er de kunststof Low Boys. Deze branden iets minder lang (60 uur in plaats van 70 uur) maar zijn wel wat gebruiksvriendelijker. Voor welke variant kiest u?

Glazen Low Boys

Kunststof Low Boys

Echte lentebloemen

In de lente zijn er veel bloemen verkrijgbaar. De narcis is een echte lentebloem, net als de pioenroos en de hyacint. Bloemen zijn in een vaas natuurlijk prachtig, maar vaak ook vrij snel weer opgebloeid. Om de vrolijkheid van de gekleurde bloemblaadjes iets langer binnen te houden, kunnen ze ook gebruikt worden in een mooie kaarshouder.

Door bloemblaadjes te drogen (bijvoorbeeld tussen wat vloeipapier of keukenpapier, om ze vervolgens samen te drukken tussen twee keramische tegels of iets anders wat zwaar genoeg is) blijven ze lang mooi. Strijk een dun laagje lijm over een glazen pot of kaarshouder en druk er vervolgens her en der wat bloemblaadjes tegenaan. Laat de lijm drogen en plaats vervolgens een theelichtje in de kaarshouder. Door de warmte zullen de bloemblaadjes wellicht wat verkleuren. Eén ding is zeker: op deze manier kunt u wel langer genieten van de bloemblaadjes!

Bron: Adventure in a Box Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.2 uit 10
(Gebaseerd op 47 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties