Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De lente is in aantocht! Dit jaar hebben we zelfs in februari al een aantal mooie lentedagen gehad. Tijd om het terras weer in orde te krijgen dus. Nu het nog vroeg donker wordt, is het belangrijk om ook buiten genoeg sfeerverlichting te regelen. Zo ziet uw terras er altijd verwelkomend uit, ook bij minder weer! Een manier om dat te regelen is met deze prachtige lantaarns die u binnen no time zelf maakt.

Wat u nodig hebt zijn wat glazen potjes, bonsaidraad (of ander ijzerdraad), bloemen en natuurlijk mooie theelichten. Om er zeker van te zijn dat uw gasten (en de gasten die langs uw horecazaak lopen) zullen genieten van het mooie kaarslicht, raden we u aan te kiezen voor de maxi sfeerlichten van Q-Lights. Deze theelichten van topkwaliteit zijn ideaal voor de horeca, omdat ze maar liefst 10 uur branden. 
    Bron: Badut

Gebruikt u verse bloemen voor deze lantaarns, dan zullen deze niet lang meegaan. U kunt de jampotjes natuurlijk ook met iets anders versieren, maar de lantaarns zijn zonder versiering eigenlijk ook al heel mooi.

Draai het ijzerdraad rondom het glas nadat u een hendeltje hebt gemaakt van hetzelfde ijzerdraad. Bent u van plan het kaarsje op tafel te zetten, dan is zo’n hendel natuurlijk overbodig!

Meer inspiratie nodig voor mooie kaarsen deze lente?

Kijk dan eens rond in onze webshop. Van refills in vrolijke kleuren tot stijlvolle dinerkaarsen...bij Horecakaars hebben we alle kaarsen voor de horeca!

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.6 uit 10
(Gebaseerd op 57 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties