Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De voordelige grootverpakkingen met honderd refills zitten alweer een tijdje in het vaste assortiment van Horecakaars. Tot nu toe was de grootverpakking verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: transparant, lime, rood en paars. Onlangs hebben we daar een vrolijke, zonnige kleur aan toegevoegd. De grootverpakking is nu dus ook verkrijgbaar met amberkleurige refills!

Omdat de refills lang branden zijn ze perfect voor de horeca. Deze refills branden maar liefst vierentwintig uur! Dat betekent dat u geen omkijken meer heeft naar de sfeerverlichting in uw zaak. Door de toevoeging van de amberkleurige refills in deze verpakking kunt u nog voordeliger de sfeer in uw zaak bepalen. Fan van refills en graag een kaars op tafel in een warme kleur? Dan zijn de amber refills perfect voor u! In combinatie met één van de refillhouders uit onze webshop creëert u in een handomdraai de sfeer die past bij uw zaak: knus, klassiek of trendy of rustiek. 

Refills van topkwaliteit

De refills in het assortiment van Horecakaars zijn van hoge kwaliteit. Mede daarom zijn ze zo populair in de horeca. Maar de refills zijn ook praktisch en zuinig. Ze branden in totaal ongeveer een etmaal lang. Iedere refill brandt gelijkmatig op, zodat u ze zonder problemen kunt uitblazen en opnieuw aansteken. De refills branden zelfs volledig op.

Andere amberkleurige kaarsen uit ons assortiment: 

Amberkleurige refill

Deze warme, oranje-gele kleur is toegevoegd aan ons assortiment van refills in grootverpakking! Bent u fan van deze prachtige kleur, sla dan snel uw slag. Tot en met 5 maart 2019 zijn al onze grootverpakkingen extra voordelig. Ook de amberkleurige refills dus!

oranje gele refill horeca kaars

Wist u dat amber haar naam te danken heeft aan barnsteen? In het Engels wordt dit namelijk aangeduid met amber. Barnsteen is een fossiele hars, afkomstig van naaldbomen. Barnsteen heeft een warmgele kleur.

Kleur van het jaar

Dat onze collectie met grootverpakkingen is uitgebreid met amberkleurige refills komt goed uit. De kleurexperts van Flexa hebben ‘Spiced Honey’ namelijk uitgeroepen tot kleur van het jaar 2019. Zelf zeggen ze over deze amberkleurige tint:

“Spiced Honey is door Flexa kleurexperts gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang het palet waarmee je het combineert.”

De amberkleurige refill kan, net als Spiced Honey, iedere ruimte een gevoel van warmte geven. Bovendien past deze kaars bij veel andere kleuren, waardoor het gemakkelijk combineren is. Kiest u voor aardse, neutrale tinten of gaat u juist voor felle kleuren? Alles kan!  Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.7 uit 10
(Gebaseerd op 39 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties