Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Met speciale menu's en arrangementen wordt Valentijn ook volop in de horeca gevierd. Valentijnsdag is van oorsprong dé dag waarop men iemand kan vertellen dat hij of zij al een tijdje - in het geheim - verliefd is. Pas later werd de focus van geheime liefde verplaatst naar liefde in het algemeen.

Tegenwoordig draait Valentijnsdag vooral om stelletjes. Vanuit de commercie natuurlijk interessant, maar is de oorspronkelijke gedachte van Valentijn stiekem niet veel leuker?

Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds genoeg mensen zijn met een geheime liefde. Zestig procent van de Nederlanders heeft wel eens een geheime liefde gehad. Slechts de helft van die mensen heeft zijn of haar liefde uiteindelijk durven opbiechten. Valentijn is de perfecte gelegenheid om dat te doen!

Geheime boodschap in een theelichtje

Kaarsen op tafel maken het natuurlijk sowieso gezelliger, ook tijdens Valentijn. Met deze gemakkelijke DIY kunt u uw theelichtjes een leuke twist meegeven.

 

Welke geheime boodschap gaat u in de theelichten verstoppen?Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.6 uit 10
(Gebaseerd op 46 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties