Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Februari is de kortste maand van het jaar. Dat is maar goed ook, want in deze tijd van het jaar verlangen veel mensen naar de lente. Toch vinden we bij Horecakaars dat we deze maand nog eventjes mogen genieten van alles wat de winter ons te bieden heeft. Van een lekker dikke trui op Warmetruiendag tot gezellige tot de gezelligste kaarsen op tafel: deze maand maken we het beste van de winter!

Bereid u voor op Warmetruiendag!

Elk jaar weer gaat Nederland energieverspilling te lijf door de verwarming lager te zetten en energiebesparingssuccessen te delen. Ook in 2019 doen we dat op Warmetruiendag. Doet u ook mee? Zorg dan dat uw gasten op een andere manier kunnen opwarmen in uw zaak. Met mooie kaarsen kunt u niet alleen voor veel sfeer zorgen, maar ook voor extra warmte.  

Zorgen kaarsen écht voor warmte?

Hoewel één kaars waarschijnlijk niet veel extra warmte geeft in een ruimte, kunnen een aantal kaarsen zeker een bijdrage leveren aan de warmte in uw horecazaak. Waxinelichtjes produceren ongeveer 20 Watt warmte. Om een warmte van 1000 Watt te evenaren, zijn ongeveer twintig waxinelichtjes nodig. Hiermee is een ruimte wel op temperatuur te houden, maar om een volledig ruimte op te warmen is dit niet genoeg. Bovendien is het niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de lucht zonder te ventileren. Wij zijn er dan ook voorstander van om kaarsen vooral als sfeermakers te gebruiken. Laten we daar bij Horecakaars nou net een aantal prachtexemplaren voor te hebben!

Warme kleuren

Uit onderzoek blijkt dat horecazaken tot vijf procent meer omzet kunnen behalen wanneer ze een warme kleur aan het interieur toevoegen. Gasten blijken vaker binnen te stappen bij een restaurant of café waar gebruik wordt gemaakt van warme kleuren in het interieur. Met name rood en geel zijn populair onder Nederlandse gasten. Deze twee kleuren zijn actief en trekken meteen de aandacht. Maar of het nu meteen op alle wanden moet zitten? In de horeca wil men zich vooral thuis voelen. Kleuren als bruin, oranje en blauw kunnen daar voor zorgen.  

Op zoek naar warme kleuren? Ook dan bent u bij Horecakaars aan het juiste adres! In de winter kunnen we allemaal wel wat extra warmte gebruiken. In ons assortiment vindt u de mooiste rode, amber, oranje en paarse refills voor een geweldige sfeer.

 

Robuuste kaarsen
In de winter doen robuuste, stevige kaarsen het ook altijd goed. Bij Horecakaars hebben we robuuste in verschillende diktes en lengtes. Welke kaars bij het beste bij uw horecazaak? Wij zijn benieuwd! Bekijk hier al onze dikke kaarsen.

Buiten
Ook al in het winter en zitten mensen het liefst binnen…de sfeer buiten moet ook geweldig zijn! Speciaal daarvoor hebben we een aantal prachtige opties. Wanneer deze kaarsen voor uw zaak branden, zullen klanten zich meteen welkom voelen! Bekijk hier al onze buitenkaarsen.Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 7.9 uit 10
(Gebaseerd op 24 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties