Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars zijn we altijd al groot fan geweest van stompkaarsen. Wij zijn er dan ook overtuigd dat de stompkaarsen in ons assortiment precies zijn zoals ze zouden moeten zijn: ivoorkleurig of wit, de kenmerkende vorm en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De stompkaars is tijdloos en straalt daarom altijd elegantie uit. Deze kaars wordt geassocieerd met gezelligheid en feest. Precies de reden waarom ze zo goed in de horeca passen! De setting maakt voor deze kaars eigenlijk niets uit, deze kaarsen passen altijd. Van een luxe diner tot een gezellige avond in de kroeg: met de stompkaars zit u altijd goed.

Stompkaarsen combineren

Weet u niet goed hoe u de stompkaars moet combineren? Dan hebben wij een goede tip voor u. Door de stompkaars in een vaas te zetten wordt deze namelijk nóg chiquer!

stompkaarsen

Een warm onthaal

Zo’n vaas met verschillende stompkaarsen staat mooi op een grote tafel. Of wat dacht u van deze kaarsen bij de entree voor een warm onthaal van uw gasten?

Bijzondere kaars voor de winter

Deze kaarsen geven veel licht als het donker is en zijn daarom de perfecte kaars voor de winter. Ze zien er simpel uit, maar zijn daardoor juist elegant.

stompkaars stompkaars

DIY

Voor deze DIY doet u eventueel eerst wat zand of stenen onderin de vaas. Hierdoor helpt u de kaarsen beter te blijven staan. Kies voor stompkaarsen van verschillende hoogtes voor een speels effect.

stompkaarsen buiten

Wist u dat deze DIY er ook voor zorgt dat de kaarsen aan blijven staan bij wind? Ideaal voor zomerse avonden dus! Of, als u daar niet op kunt wachten, als een mooie entree op winterse dagen. 

 

stompkaarsen buiten stompkaarsen buiten

Bron beeld: PinterestKlanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.5 uit 10
(Gebaseerd op 36 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties