Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Helaas, de feestdagen zijn voorbij. Tijd om alle sfeervolle versiering weer weg te halen dus, óók de kerstboom. Als u een kunstboom in uw horecazaak had staan kan ie weer gewoon terug in de doos, op naar de berging. Een kerstboom met kluit kan in de tuin geplant worden. Maar wat als u een afgezaagde boom hebt?

Natuurlijk kunt u ‘m in z’n geheel weggooien, maar er is nog genoeg leuks te maken van een kerstboom! Maak van de stam van uw kerstboom bijvoorbeeld mooie kaarshouders.

Kaarshouders maken van een boomstam

In januari is alle sfeerverlichting weg, maar is het buiten nog steeds koud en donker. Gebruik daarom veel kaarsen om het binnen gezellig te maken!

In bovenstaande video wordt uitgelegd hoe u van een boomstam een mooie, natuurlijke kaarshouder maakt. Ter inspiratie hebben we een aantal mooie voorbeelden gezocht:

Kaarshouder voor dinerkaarsen

Deze kaarshouders zijn vooral mooi in combinatie met klassieke dinerkaarsen. De gotische kaarsen van Horecakaars doen in elk opzicht recht aan deze tijdloze klassieker. Ze zijn met `ouderwets` vakmanschap gemaakt. Elke kaars is op traditionele wijze gegoten. De stijlvolle uitstraling van gotische kaarsen is en blijft uniek. Gotische kaarsen hebben allure en ze staan symbool voor verfijning en romantiek. Ze zijn een sieraad op iedere tafel. Met gotische kaarsen van Horecakaars zet u de toon in uw zaak: bij u zijn gasten verzekerd van aandacht en kwaliteit. 

Voor een nog robuustere look kunt u de schors ook aan de stam laten zitten. In onderstaand voorbeeld kunt u het resultaat hiervan goed zien:

 

Kersttakken als decoratie

De kersttakken kunt u ook na kerst nog prima als decoratie gebruiken. Zonder de kerstballen en lichtjes zijn deze takken ook prachtige, winterse decoratie.

Ook mooi (en super gemakkelijk) de takken in een fles water met een mooie dinerkaars

Bron beeld: PinterestKlanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.9 uit 10
(Gebaseerd op 27 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties