Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Vanaf vandaag is het nog precies twee weken tot kerst. Hoog tijd om de kersttrends van 2018 te ontdekken!

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kersttrends te vinden in de winkels. Kerstballen, slingers en andere ornamenten zijn dan in dé kleuren van het seizoen te vinden. Benieuwd welke kleuren en stijlen u dit jaar moet integreren in uw horecazaak? Lees dan snel verder!

De kersttrends worden bepaald aan de hand van de mode op het gebied van woondecoratie. Net zoals er ieder jaar verschillende stijlen in de mode zijn op het gebied van interieur, zijn er ook ieder jaar meerdere stijlen hip als het aankomt op kerstdecoratie.

Groen, groener, groenst!

Dit jaar zien we, net als vorig jaar, heel veel groene kerstdecoratie. Naast het bekende kerstgroen mogen dit jaar ook warmere groentinten worden gebruikt. Denk daarbij aan emerald, dat vaak gecombineerd wordt met goud.

Met de groene trend haalt u een beetje van buiten naar binnen. Voor een chique resultaat combineert u de twee groentinten met elkaar in verschillende texturen.

Let it snow

Niets is meer winters dan een dik pak sneeuw. Nu hebben we al een aantal jaar geen witte kerst meer gehad, maar dat wil niet zeggen dat we het binnen niet in kunnen zetten! Natuurlijk hoeft u niet aan de slag te gaan met nepsneeuw, veel witte decoratie is al voldoende. Dit jaar wordt wit gecombineerd met lichtblauw en warme bruintinten.

Bestel de ijsblauwe refills hier! Voor de mooiste stompkaarsen klikt u hier.

 

Deze stijl is niet alleen rustig en sereen, maar ook nog een warm en sfeervol. Het wit en blauw zorgt voor een ijzige combinatie, maar door de toevoeging van warmere tinten bruin wordt het een prachtig geheel.

Out with the old, in with the new!

Kerst oubollig en saai? Dat hoeft niet zo te zijn! Kerstdecoratie kan ook modern en fris zijn. De klassieke kerstkleuren worden gecombineerd met wit en zilver. Zo wordt het een eigentijds geheel. Hebt u al veel groen en rood liggen? Perfect, dan hoeft u het alleen te combineren met wat lichte accenten.

Stiekem is de klassieke kerst ook nog altijd populair. Als u houdt van nostalgie, dan zijn kerstgroen en kerstrood dit jaar ook meer dan voldoende.

Pastel

Roze is hot! We zien het in ieder interieur dit jaar. Oók in december dus. We zien in veel woonkamers roze met grijs gecombineerd worden, om het toch wat stoerder te maken.

Met deze kersttrend hebt u niet alleen eenvoudige, maar ook een luxe uitstraling te pakken. De decoratie mag minimalistisch, maar wel met materialen van goede kwaliteit.

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.3 uit 10
(Gebaseerd op 78 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties