Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Combineert u graag planten met kaarsen op tafel? Dan is dit de perfecte DIY voor uw horecazaak! Op deze eenvoudige manier kunt u theelichtjes op een unieke manier op tafel zetten.

Deze do it yourself is misschien gemakkelijk, maar dat maakt ’t niet minder mooi. Gebruik flessen en vazen van verschillende hoogten voor een speels effect. Op Pinterest zien we de populaire combinatie van een glazen vaas met eucalyptus en kaarsen vooral voorbij komen met dinerkaarsen, maar op ElsaRblog zagen we dat dit ook met het veelzijdige theelichtje kan!

Deze kaarshouder is vooral in minimalistische interieurs erg mooi. Door de frisse kleur van eucalyptus te combineren met een mooie witte kaars ontstaat er een verfijnd item voor op tafel.

De perfecte kaars voor een serene sfeer

Wist u dat kaarsen iedere ruimte een relaxte en ontspannen energie geven? Niet vreemd dat kaarsen in veel rituelen een belangrijke rol spelen. In de horeca zetten we kaarsen vooral in als sfeermaker. Maar zelfs als sfeermaker kan een kaars een bepaalde rust uitstralen. Door eucalyptus te combineren met kaarsen creëert u bijvoorbeeld sfeer en rust tegelijk. 

Do It Yourself met eucalyptus

Het grijsgroene blad van de eucalyptus is niet alleen heel mooi, het ruikt ook nog eens heerlijk! Eucalyptustakken kunnen wekenlang mooi blijven. Ideaal in een boeket op tafel. Toch is het ook leuk om eens iets anders te doen met de eucalyptus. Wij vonden een gemakkelijke DIY voor kaarsenhouders waarin eucalyptus verwerkt is. 

DIY: Minimalistische kaarsenhouder from Westwing 

Liever een iets grotere kandelaar op tafel? Gebruik dan wijnflessen! 

minimalistische kaars horeca minimalistische kaars horeca minimalistische kaars horeca
Bron beeld: Pinterest Bron beeld: Pinterest Bron beeld: Pinterest

Eucalyptus

De eucalyptus staat natuurlijk vooral bekend om zijn rustgevende geur. In deze kandelaars verliest de eucalyptus die werking, maar dat neemt niet weg dat deze kandelaar erg mooi is! In bovenstaand voorbeeld wordt de kandelaar telkens gemaakt voor dinerkaarsen. Maar veel mensen gebruiken veel liever het veelzijdige theelichtje. Op ElsaR blog kwamen we de perfecte oplossing tegen: een kandelaar met eucalyptus die geschikt is voor theelichtjes! Het beste van twee werelden gecombineerd.

Op ElsaR blog staat een DIY. Zij leggen haarfijn uit hoe u deze kandelaar voor theelichtjes maakt. Benieuwd geworden? Lees dan hier verder!

Voor deze kaarshouder kunt u eucalyptus gebruiken, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden! Wat dacht u bijvoorbeeld van hulst of kersttakken in december?

Koop de juiste kaarsen voor deze DIY

Gaat u voor dinerkaarsen, of bent u meer fan van de theelichten? Wij zijn Of combineer de varianten voor wat afwisseling op tafel.

 

Combineer verschillende takken en bladeren voor een mooi effect. Let er wel altijd op dat de dinerkaarsen rechtop in de vaas staan!

Bron: ElsarBlog Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.3 uit 10
(Gebaseerd op 42 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties