Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars zijn we altijd benieuwd naar waar onze kaarsen terechtkomen. Deze week ontvingen we een wel héél bijzondere sfeerplek!

Anne-Catherine vertelt: "Voor ons trouwfeest hebben we met jullie kaarsen een candle wall gemaakt van 7m op 2,5m. Het was prachtig!" Wij zijn ook verliefd op deze muur vol refills.

Ook zo'n wand vol refills? Dat kan!

refills horeca

Refills: Uitkomst voor de horeca!

De refills van Horecakaars.nl zijn met hun recordaantal branduren een uitkomst voor de horeca. De refills zijn te gebruiken in alle (glazen) kaarshouders met een gangbaar formaat. Voor de kunststofhuls hebt u de keuze uit 14 verschillende kleuren. U kunt de uitstraling van uw zaak helemaal zelf bepalen. Met de refills en de kaarshouders van Horecakaars.nl - verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen - zijn oneindig veel combinaties mogelijk. U creëert in een handomdraai de sfeer die past bij uw zaak: knus, klassiek of trendy, `sophisticated` of rustiek. 

Q-Lights Original Refills: Kaarsen van vijfsterrenkwaliteit!

De refills in het assortiment van Horecakaars.nl zijn ondermeer de gerenommeerde Q-Lights Original Refills. Deze kaarsen van vijfsterrenkwaliteit zijn ongekend populair in de horeca. Dat is niet verwonderlijk. Q-Lights Orginal Refills zijn uiterst praktisch en zuinig. Ze branden in totaal (ongeveer) een etmaal lang. Dat doen ze zo gelijkmatig dat u ze tussentijds zonder probleem weer kunt aansteken, zelfs als er van de refill nog maar een bodempje rest. De refill brandt volledig op. De kunststofhuls van de refills is er in 14 verschillende kleuren. Door de ruime kleurkeuze kunt u als horecaondernemer `sfeer op maat` creëren. 

Productinformatie & beschikbaarheid:

De Q-Lights Refills bij Horecakaars.nl zijn verkrijgbaar met 14 kleuren kunststofhuls. Ze branden (ongeveer) 24 uur. Horecakaars.nl biedt u ook economy refills aan met een brandduur van 20 uur. Horecakaars.nl kan direct alle refills uit voorraad leveren! 

Perfecte combinatie!

Een perfecte combinatie met de refills vormen de compacte, ronde of vierkante (glazen) Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 10 uit 10
(Gebaseerd op 54 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties