Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Nu de blaadjes beginnen te vallen krijgen ze ook de mooiste kleuren. Van geel tot rood en alles daar tussenin: de herfst heeft een bekend palet van prachtige kleuren.

Jammer genoeg is de temperatuur in de herfst niet altijd even aangenaam. Op die momenten zoeken we de warmte binnen op. En wat is er fijner om vanuit de frisse buitenlucht een warm café, sfeervol restaurant of knus hotel binnen te stappen? Op een plek waar het haardvuur knappert en er overal sfeervolle kaarsjes op tafel staan.

Ondanks dat het binnen aangenaam is, wilt u toch de pracht en praal van de natuur naar binnen halen. Dat kan met deze kaarshouders! Geef kleurrijke gevallen bladeren een laatste kans om te glanzen door ze als decoratie voor uw kaarshouders te gebruiken. Zet de kaarshouders in het midden van de eettafel of zet ze op een rij op de bar.

Wat heeft u nodig?

- Lijmspray

- Verschillende blaadjes

- Kaarshouders

- Theelichtjes

Spuit de lijm op de achterkant van de bladeren en wikkel ze vervolgens rondom de kaarshouder. Let er op dat het steeltje van het blad iets voorbij de kaarshouder steekt. Knip de steeltjes en eventueel bladoverstek langs de onderkant van de kaarshouder af. Wanneer u de kaarsjes aansteekt, zullen de blaadjes eruit zien als levendige vlammen!Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.1 uit 10
(Gebaseerd op 47 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties