Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

We kunnen het niet langer ontkennen: het is herfst. Sommige mensen kunnen maar moeilijk afscheid nemen van de zomer, terwijl anderen al tijden uitkijken naar dit seizoen. Regen die zachtjes tegen de ramen tikt, de kaarsjes binnen aan en genieten van een warm drankje terwijl het buiten weer vroeg donker wordt…

Nu het oktober is, zijn we bij Horecakaars ook helemaal in de herfstsferen! En bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe kaarsen, vinden wij. De vrolijke, zomerse kaarsen kunnen weer plaatsmaken voor sfeervolle exemplaren in diepere, aardse kleuren. Ook robuuste kaarsen mogen dit seizoen weer gezien worden!

Creëer een warme sfeer met koper

Koper laat zich gemakkelijk combineren met verschillende kleuren en texturen. Van mooie grijstinten en pastel tot juist wat diepere kleuren: eigenlijk staat het overal. Bovendien is koper een materiaal dat zorgt voor wat extra warmte in uw horecazaak. Door het subtiel te gebruiken (bijvoorbeeld in accessoires) krijgt u eigenlijk al snel een groots effect.

Maak uw herfstlook compleet

Misschien heeft u nog wat koperen accessoires liggen die uw herfstlook compleet kunnen maken. Is dat niet het geval, dan maakt u toch zelf sfeervolle kaarshouders met een koperen effect? Maak met kopertape (te koop bij de hobbywinkel) op een glazen kaarshouder verschillende patronen. Voor een modern en elegant resultaat begint u, zoals in onderstaand voorbeeld, met meerdere randen dicht op elkaar aan de onderkant en verder uit elkaar aan de bovenkant. Zet de kaarshouders vervolgens op een onderzetter van berkenhout voor een extra herfstsfeer.

Maak het af met een herfstige slinger!

Een leuke manier om nog wat extra koper en herfst aan uw horecazaak toe te voegen is het maken van een slinger. Verzamel wat mooie blaadjes, spuit ze met koperverf en knoop ze vast met touw. Ophangen maar!

Mooie herfsttafel

Een paar accessoires nog niet genoeg? Zorg dan dat de tafels in uw restaurant of café écht herfst uitstralen. Door de tafel aan te kleden met warme tinten, grote schalen met appels of pompoenen en een mooie vaas met najaarsbloemen brengt u de tafels in een handomdraai helemaal in herfstsfeer. Combineer het met koper voor een warm effect. Krijgt u ook al zin in het nieuwe seizoen?

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.6 uit 10
(Gebaseerd op 48 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties