Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De nieuwste sfeerplek van Horecakaars: Restaurant de Meiboom in Waalre! Dit restaurant is al honderd jaar een begrip in Aalst-Waalre. Gasten voelen zich helemaal thuis in de Brabantse huiskamersfeer. Door Q-Lights binnen én buiten te plaatsen wordt het hier nog gezelliger! 

Restaurant de Meiboom staat voor lekker bourgondisch en verantwoord tafelen in de Brabantse Kempen. Gasten voelen zich hier helemaal thuis. Dat komt doordat de eigenaren van dit restaurant een echte Brabantse huiskamersfeer hebben weten te creëren. In de ongedwongen ambiance kunnen gasten genieten van allerlei lekkers. Extra bijzonder: in Restaurant de Meiboom werken een aantal mensen met autisme.

Binnenkort het leukste restaurant van Brabant?

In restaurant de Meiboom kunnen gasten terecht voor een heerlijk driegangen diner, maar ook voor een gezellige high tea! Vorig jaar werd dit restaurant tot het op een na leukste restaurant van Brabant. Volgend jaar gaat dit restaurant voor de eerste plaats.

Kaarsen bij Restaurant de Meiboom

Bij Restaurant de Meiboom zorgt de huiselijke sfeer al voor veel gezelligheid, maar kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarom kiezen ze er in dit restaurant voor om zowel binnen als buiten mooie refills te plaatsen in vrolijke kleuren.

Ook zulke mooie kaarsen in uw horecazaak? 

Bij restaurant de Meiboom zijn ze duidelijk fan van refills! En niet alleen hier zijn deze kaarsen populair; we zien deze kaarsjes vaak terug in restaurants, cafés en hotels. Met hun lange brandduur zijn ze ook echt een uitkomst voor de horeca. De refills zijn te gebruiken in alle (glazen) kaarshouders met een gangbaar formaat.

Kies voor kleur!

Deze kaarsjes worden in een kunststofhuls gegoten. Natuurlijk kunt u kiezen voor een subtiele transparante refills of een warm witte refill...maar u kunt voor wat extra pit natuurlijk ook kiezen voor een leuk kleurtje! Bij de Meiboom zijn ze bijvoorbeeld fan van de groene en blauwe tinten. En dat begrijpen we maar al te goed! Ook zo'n gezellige sfeer creëren in uw zaak? Kies dan voor onderstaande refills:

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.1 uit 10
(Gebaseerd op 7 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties