Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De laatste jaren zien we steeds vaker minimalistische interieurs voorbij komen. Uit onderzoek blijkt dat zo'n basic interieur zorgt voor innerlijke rust. Dat is natuurlijk fijn als u uw gasten het liefst volledig laat ontspannen als ze in uw horecazaak zijn. Misschien niet zo geschikt voor een gezellig café dus, zo'n minimalistisch interieur. Maar wat dacht u van een spa of salon? Hier draait alles om ontspanning!

Wij vinden de minimalistische interieurs vooral gewoon erg mooi. De strakke lijnen en frisse kleuren zorgen voor een verfijnde indruk. Wilt u ook wat meer rust aanbrengen in het interieur van uw zaak? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! De belangrijkste regels voor een minimalistisch interieur kunt u op uw bestaande interieur toepassen:

  • - Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • - Zorg voor rommelvrije oppervlaktes
  • - Kies voor verschillende materialen in dezelfde kleuren

Kaarsen in een minimalistisch interieur

Het minimalistische interieur wint aan terrein door onze hang naar meer rust. Daar passen kaarsen natuurlijk uitstekend bij! Kaarsen geven iedere ruimte een relaxte en ontspannen energie. In veel geloven worden kaarsen dan ook ingezet bij rituelen. Ze zouden zelfs een zuiverende werking hebben! In de horeca dienen kaarsen vooral als sfeermaker. Met een aantal brandende kaarsen wordt het direct gezelliger. In een minimalistisch interieur mogen kaarsen dan ook zeker niet ontbreken. Ze voegen net dat beetje warmte toe waar zo'n basic interieur wel wat van kan gebruiken. 

Do It Yourself

Maar welke kaarsen passen in zo'n interieur? Wij vonden een gemakkelijke DIY voor minimalistische kaarsenhouders (met een twist!). 

DIY: Minimalistische kaarsenhouder from Westwing 

Liever een iets grotere kandelaar op tafel? Gebruik dan wijnflessen! 

minimalistische kaars horeca minimalistische kaars horeca minimalistische kaars horeca

Eucalyptus

Voor deze elegante kandelaars kunt u verschillende planten gebruiken. Natuurlijk is eucalyptus hiervoor uitermate geschikt. De eucalyptus staat bekend om zijn rustgevende geur. Hij wordt vaak in aromatherapie gebruikt om de geest vrij te maken en het helpt ook tegen het opzwellen van de slijmvliezen. Die werking zal het in deze afgesloten kandelaar niet meer hebben, maar het blijft een mooie (en hippe) plant om te gebruiken in uw interieur!Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.2 uit 10
(Gebaseerd op 56 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties