Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De Low Boys zijn al jaren erg populair in de horeca. Omdat deze kaars geschikt is voor binnen én buiten, is het de perfecte kaars voor onze zomers.

Maar kent u het nieuwste product uit ons assortiment al? Sinds kort zijn er namelijk ook kunststof Low Boys verkrijgbaar bij Horecakaars in vier leuke kleuren! De kunststof Low Boys hebben een trendy design voor binnen en buiten.
 

“Geweldige sfeer en gebruiksgemak combineren?! De nieuwe kunststof Low Boys maken het mogelijk!”

 

De kunststof variant op deze kaars heeft eigenlijk alle voordelen van de ‘gewone’ Low Boy: lange brandduur, sfeervol kaarslicht en geschikt voor binnen en buiten. Maar wat de kunststof Low Boy ideaal maakt voor buiten is de kunststof houder. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met deze kaars wordt dat ineens een stuk minder erg.

Creëer een geweldige sfeer! 

De populaire horeca-kaars

Low Boys worden ook wel dé bistrokaars genoemd. Wie regelmatig in een eetcafé of op een terras komt zal deze kaars dan ook ongetwijfeld kennen. De traditionele windlichten zijn verkrijgbaar in veel verschillende, eigentijdse kleuren. De witte kaars zit in een gekleurd glas (of in het geval van de kunststof Low Boy in een gekleurde kunststof houder). 

Door de vormgeving van deze kaars kan de vlam niet zomaar uitgeblazen door de wind. De kaars is van hoge kwaliteit en zorgt voor een sfeervol lichtspel door het reliëf in de houder.  Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.5 uit 10
(Gebaseerd op 16 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties