Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De Low Boy is een echte klassieker in het assortiment van Horecakaars. Deze kaars is al jaren favoriet in veel horecazaken en één van de favoriete producten van onze klanten.

Met z’n sierlijke bolvorm en vrolijke kleuren is het inmiddels een icoon geworden in de horeca. Maar dat de Low Boy zo populair blijft vinden we bij Horecakaars ook helemaal niet gek. De kaars brandt namelijk zo’n zeventig uur en is ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo hoeven medewerkers nauwelijks om te kijken naar de sfeerverlichting in uw zaak en er is altijd wel een kleur verkrijgbaar die in het interieur past.

Verkrijgbaar in veel kleuren

De Low Boy is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van amber tot wit en van blauw tot limegroen. Welk kleur Low Boy u ook kiest, de uitvoering in reliëfglas zorgt altijd voor een fraaie, gedempte lichtweergave.

Low Boys zien we overal terug

Maar één van de grootste voordelen (en waarschijnlijk dé reden dat we de Low Boys zo veel zien) is dat deze kaars geschikt is voor binnen en buiten. Ideaal voor de kwakkelende zomers in ons landje. Met mooi weer fleuren ze de terrastafels op, maar bij slecht weer doen ze binnen ook gewoon hun werk.

De afgelopen jaren kwamen er ook wel eens vragen binnen bij Horecakaars of er een variant op de Low Boy verkrijgbaar was die niet stuk kan. Een hufterproof kaars voor buiten dus!

Kunststof Low Boy

Daarom hebben we een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd: de kunststof Low Boy! Met deze kaarsen combineert u moeiteloos een geweldige sfeer met het ultieme gebruiksgemak.

Creëer een geweldige sfeer! 

Ideaal voor binnen en buiten

De kunststof pot maakt deze kaars ideaal voor buitengebruik. Toch heeft deze Low Boy ook een trendy design, wat ‘m ook zeer geschikt maar voor binnen. Deze kaarsen misstaan in geen enkel interieur. Bovendien zijn deze kaarsen in verschillende frisse kleuren verkrijgbaar.

Tip van Anne Floor

Van 03-07 tot en met 10-07 kunt u de kunststof Low Boys bestellen voor een geweldige introductieprijs!Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.4 uit 10
(Gebaseerd op 14 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties