Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Er zijn veel manieren waarop u verlichting kunt toevoegen aan uw terras. Decoratieve verlichting zorgt ervoor dat langslopende mensen een uitnodigend gevoel krijgen. Bovendien staat het natuurlijk gewoon erg mooi voor de gasten die al op uw terras zitten.

Of u nu voor traditionele, in de winkel gekochte verlichting gaat of voor eigen gemaakte verlichting kies; het toevoegen van kaarsen is sowieso een geweldige manier om de aantrekkingskracht van uw terras te verbeteren.

Paden sfeervol verlichten met kaarsen

Nu wilt u waarschijnlijk niet alleen het terras, maar ook bijvoorbeeld het paadje naar het terras toe sfeervol verlichten. Dit kan met fakkels, maar de olie geeft vaak een behoorlijke rommel. Ons antwoord op dit probleem? Fakkels met kaarsjes!

Maak zelf een fakkel

Met een klein vaasje, blik, houtschroef, koperadapter en oude stok kunt u zelf een mooie fakkel maken. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie gekleurde refill! Zo maakt u zelf een leuke, navulbare fakkel met kaarsjes in hippe kleuren. Deze zijn ideaal om het tijdens warme zomeravonden extra gezellig te maken. 

Boor een gat in de stop en in het midden van het tonijnblik. Schroef de onderdelen vervolgens op elkaar en draai stevig aan.

Neem een vaasje dat in het blik past, plaats de refill in de vaas en plaats het geheel vervolgens in de fakkel. 

Wij bevelen de leuke Q-Lights aan voor deze DIY, omdat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren. Zo creëert u een stijl die perfect bij uw terras past.

Wilt u het nog makkelijker? Dat kan! Met een haak, glazen pot en wat touw maakt u zelf prachtige fakkels:

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.2 uit 10
(Gebaseerd op 24 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties