Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Eindelijk: de lente is in volle gang. We mogen weer naar buiten! De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen doen zo nu en dan al tropisch aan. Tijd om uw terras klaar te maken voor de zomerse dagen die nog komen.

Uw gasten kijken er waarschijnlijk al maanden naar uit: gezellig samen op het terras om de hele namiddag en avond bij te kletsen onder het genot van een glaasje rosé en een lekker diner. Is uw terras nog steeds grauw en winters? Dan wordt het tijd om daar nu écht verandering in te brengen! Wanneer uw terras een vrolijke voorjaarssfeer uitstraalt, zullen uw gasten namelijk aanzienlijk meer genieten van de tijd op uw terras. Vrolijk het terras om met felgekleurde bloeiers en mooie kussens.

Sfeervolle terrasverlichting

Het decoreren van uw terras is namelijk bijna net zo belangrijk als het interieur van uw zaak. Wanneer de zon eindelijk door de wolken komt piepen zal het er immers snel vol zitten. Iets wat niet mag ontbreken op het terras is mooie terrasverlichting. En uw terras verlicht u natuurlijk sfeervol met behulp van kaarsen!

Lantaarnkaarsen

Eén van de favoriete buitenkaarsen van het Horecakaars-team is de lantaarnkaars. In onze webshop is de kaars verkrijgbaar in 3 verschillende maten: groot (170 branduren), middel (90 branduren) en klein (40 branduren). Het is algemeen bekend is dat kaarsen in de horeca zorgen voor sfeer. Zeker op uw terras draagt het plaatsen van één of meerdere lantaarns daar aan bij. Met een dergelijke lantaarn bij uw ingang of op een centrale plek zult ook u het verschil merken. En met de ivoren kleur kiest u voor een lantaarnkaars die past bij ieder exterieur. Zo kunt u de lantaarnkaarsen stylen zoals u wilt!

Wij laten alvast zien hoe u de lantaarnkaarsen kunt combineren met drie populaire stijlen voor het terras in 2028:

Boho

Al jaren populair: de bohemian stijl! Vrolijke kleuren, een mix van verschillende prints, veel kussens, een allegaartje van plaids…de boho stijl is perfect voor de zomer. Met deze stijl wanen uw gasten zich even op Ibiza.  

Botanisch

Natuurlijke materialen en veel groen: het botanische terras is een echte trend. Combineer het met stoere items in wit en zwart voor een moderne twist. Zo valt het groen op uw terras extra op!

Maritiem

Het ultieme vakantiegevoel is natuurlijk een dagje aan zee. Het zand, de nautische elementen en fris wit gecombineerd met prachtig blauw: een combinatie die eigenlijk niet mis kan gaan.

Beeld: PinterestKlanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8.1 uit 10
(Gebaseerd op 24 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties