Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Met de Olympische Spelen achter de rug en een WK voetbal dat we dit jaar helaas mislopen is er nog maar één kans op alle oranje spullen van zolder te halen: Koningsdag! 27 april 2018 is dus hét moment om uit te pakken in onze nationale kleur.

De afgelopen jaren viel Koningsdag een beetje in het water. Stortbuien, hagel en kou: het was vooral weer om binnen te zitten. Hoe het weer dit jaar ook wordt: Koningsdag is vooral een dag om het gezellig te maken. Of u dat nu buiten op uw terras doet of gewoon binnen in uw horecazaak!

Bij Horecakaars hebben we de mooiste oranje-items daarom op een rij gezet:

Wilt u liever geen oranje versieringen? Ga dan voor de kleuren van de Nederlandse vlag! Rood, wit en blauw doen het ook altijd goed op Koningsdag. Wil je creatief aan de slag gaan? Maak dan zelf een leuke kaarshouder in stijl.

Vul een glazen pot met rijst. Kleur 1/3 met blauwe vloeistof en 1/3 met rode. Laat drogen en vul de put vervolgens met de rijst. Een waxinelicht bovenop de rijst en klaar is de Koningsdag-kaars! Geen tijd om zelf iets te maken? Voor deze leuke kaars hoeft u alleen wat dingen bij elkaar te zoeken. Neem een glazen pot, balletjes in rood/wit/blauw en zet een refill stevig in het midden. Let altijd op dat het geheel niet te heet wordt!

Passen de kleuren oranje, rood, wit en blauw totaal niet in uw interieur? Maar wilt u stiekem toch een beetje uitpakken met Koningsdag! Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dat te doen, maar wij vinden deze kroonhouders erg leuk.

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.2 uit 10
(Gebaseerd op 368 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties