Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De lente komt langzaam dichterbij. Fijn natuurlijk, maar stiekem balen we er wel eens van dat we de open haard steeds minder vaak aan kunnen maken. Het is buiten straks warm (en licht) genoeg. Maar gelukkig hebben we hier de perfecte oplossing voor!

Open haard
Heeft uw zaak een schouw? Of een open haard die u nauwelijks gebruikt? Maak er dan weer een prachtige eyecatcher van! Een ongebruikte haard is natuurlijk lang niet zo gezellig. Door het hout te vervangen voor prachtige kaarsen zorgt u er echter voor dat de open haard ieder seizoen een sfeervolle plek is in uw zaak.

kaarsen in open haard

De perfecte kaarsen voor deze DIY: 

Stompkaarsen Dinerkaarsen Dikke kaarsen

Tover de haard om!
Met kaarsen komt u namelijk best dicht bij het effect van een échte open haard. Gelukkig is het makkelijk om uw haard om te toveren. Koop stompkaarsen in verschillende maten (zorg dat er verschil zit in dikte én lengte) en plaats ze over het hele plateau. De kleine vooraan, de langere kaarsen achteraan. Wanneer u ze aansteekt zult u zien: dit is de gezelligste plek van uw zaak.

Bewaar het hout
Kunt u geen afstand doen van de houten blokken? Plaats dan refills op het hout. Dat kan door een aantal blokken uit te frezen, zodat de kaarsen stevig staan…of u zet de blokken rechtop en plaatst de refills vervolgens daar! 

 

 

 

 

 

Perfect voor kaarsen in de haard: een combinatie van stompkaarsen en onze mooie, warm witte, refills!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties