Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Natuurlijk bent u al helemaal op de hoogte van dé interieurtrends van 2018! Misschien is uw zaak net geopend, gaat u binnenkort verbouwen of bent u sowieso gek op het veranderen van uw interieur. Voor die mensen hebben we nu ook een aantal tips. Ieder jaar bepaalt Flexa namelijk een ‘kleur van het jaar’. Dit jaar heeft het verfmerk de kleur Heart Wood uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2018.

Heart Wood is een warme, volwassen roze tint die zich gemakkelijk laat combineren met allerlei kleuren. Combineer Heart Wood bijvoorbeeld met een mooie blauwtint of kies juist voor een warme aardetint.

Waarom Heart Wood?

De kleurspecialisten bij Flexa kiezen ieder jaar een bijzondere kleur die dat jaar centraal staat. Waarom dat dit jaar Heart Wood is geworden? Ze zijn er bij Flex van overtuigd dat dit dé kleur is waar men in 2018 behoefte aan heeft. De kleur is warm en rustgevend. Een kleur die perfect past bij onze zoektocht naar meer huiselijkheid. 

Flexibele kleur

Heart Wood combineert met veel kleuren, waardoor het een flexibele tint is. Combineer ‘m met andere kleuren en ontdek hoe veelzijdig de rozetint is. Zo laat Heart Wood zien dat roze lang niet altijd zorgt voor een zoetsappig effect!

Flexa adviseert: “Met zijn subtiele roze toon zorgt Heart Wood in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. Omdat deze kleur zo veelzijdig is, kun je hem combineren met allerlei kleuren, van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.”

Combineer Heart Wood met de volgende kaarsen in koele kleuren:

Houdt u van warmere kleuren? Ook dat kan met Heart Wood! Flexa vertelt: “Combineer Heart Wood met aardetinten voor een weldadige kleurcombinatie. Als je deze warme, harmonieuze kleuren doorbreekt met een inktblauw accent, geef je het knusse geheel bovendien ook een elegant vleugje. Of wat dacht je van lichtere kleuren voor een luchtige maar toch warme sfeer?”

Combineer Heart Wood met de volgende kaarsen in warme kleuren:

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties