Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is 2018! Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends op het gebied van interieur. In 2017 bepaalde Flex dat blauw dé kleur van het jaar was. Ook zagen we veel goud. Wilt u weer helemaal up-to-date zijn met het interieur van uw zaak? Lees dan snel verder!

Contrasterende kleuren

In 2017 lag de nadruk op een volwassen look. Dit jaar gooien we de boel om als het aan designers ligt! De geraffineerde stijl van vorig jaar moet plaats maken voor een veel vrolijkere en speelsere look. Denk daarbij bijvoorbeeld aan felle, sprankelende kleuren.

Wilt u het jaar helemaal hip beginnen? Zorg er dan voor dat u gebruik maakt van ‘colorblocking’. Eigenlijk is dit niets meer of minder dat het combineren van verschillende kleuren. Denk aan roze met groen, blauw met geel…alles kan! Wil je het liever iets rustiger houden? Kies van voor ton sur ton. Door verschillende tinten van één kleur te combineren krijgt u het speelde effect zonder de mogelijkheid dat uw zaak er binnen de kortste keren uitziet als een kermis.

Ook color-blocken? De Low Boys zijn hier perfect voor! De vrolijke bolle kaars is namelijk verkrijgbaar in veel kleuren, waardoor u een combinatie kunt maken die bij uw interieur past. Wat u ook doet (roze met groen, geel met blauw of paars met oranje)...kies dit jaar voor kleur!

 

Geometrie

Vorig jaar zagen we deze trend al opkomen, maar geometrische vormen zijn here to stay. Ook in 2018 mogen bijzondere geometrische vormen terugkomen in het behang, kussens en meubilair. Waar moet u aan denken bij geometrische vormen in het interieur? Eigenlijk zijn alle vormen die met een liniaal te maken zijn geometrisch; rechthoeken, driehoeken, vierkanten, achthoeken…alles mag! Wilt u deze trend subtiel toepassen in uw zaak? Kies dan voor accessoires met bijzondere vormen.

Geometrische vormen in uw zaak terug laten komen? Dat kan gemakkelijk met de kaarshouders van Horecakaars. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze houder voor refills? Klein, geslepen in een prachtige vorm en geschikt voor iedere refill!

Typografie

Een trend die mooi aansluit op de geometrische vormen zijn de schilderijen of prints met prachtige typografie. Verzamel de mooiste prints en combineer ze met foto’s of andere kunstwerken. Maak een statemond door een groot woord op een wand of ga voor een subtiele eyecatcher met één letter.  

Wij houden van hout

In 2017 zagen we, zoals eerder aangegeven, veel goud en ander metallic. Dit moest volgens de trendsetters gecombineerd worden met glas. Een jaar later is het juist hout dat we in veel interieurs terug gaan zien. Hout brengt in iedere ruimte direct sfeer en gezelligheid met zich mee.

In 2018 mogen verschillende houtsoorten met elkaar gecombineerd worden. Met name oud hout is een absolute winner in het interieur van 2018.

Metallic 2.0

In 2017 waren we al gek op goud en messing, daarvoor was koper een absolute musthave in ieder interieur en dit jaar…dit jaar hebben we een nieuw soort metallic. De holographic-trend!

Toegegeven: deze trend is niet voor iedereen weggelegd. Deze producten hebben namelijk een regeboogglans die ons vooral doet denken aan een olievlek (of natuurlijk een mooie zeepbel). Wat dacht u van een futuristisch holografisch bestek of glaswerk met een mooie kleur?

Heeft u zo'n holographic eyecatcher in uw zaak staan? Dan kunt u uw kaarsen hierop gemakkelijk laten aansluiten. Door te kiezen voor roze, aqua, blauw en paars verwerkt u deze trend in de kleinste details!

Diep in de zee

Ideaal voor wellnesscentra, zwembaden en sauna’s: de zeemeermintrend! De mermaid tegel zien we steeds vaker terug. Deze tegel wordt vaak genoemd als de vervanger van de populaire metrotegels.

Deze tegel is overigens niet alleen geschikt in de buurt van water: ook in de keuken zien we deze tegeltjes veel terug. Een Oosterse sfeer creëren doet u ook gemakkelijk met deze prachtige tegel.Fiësta!

Misschien moet u er nu nog niet aan denken, maar wij zijn stiekem al weer een beetje toe aan de zomer. In 2018 mag uw interieur het hele jaar zomer uitstralen. Met botanische prints van exotische planten, vruchten en dieren bijvoorbeeld. Of wat dacht u van franjes, stoffen met een Aztec print en veel kleur?

Voer het tropische thema door in het terras van uw zaak en creëer ook daar een geweldige sfeer! Maak het compleet met onze bijzondere buitenkaarsen voor extra warmte.


 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties