Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is december! Dat betekent dat Kerst in aantocht is. Hét seizoen waarin we de warmte opzoeken bij het vuur. Een open haard, een gezellige vuurkorf buiten en natuurlijk een hoop kaarsjes binnen. De kerstboom wordt ook weer voor de dag gehaald. Heeft u dit jaar ook een kerstboom in uw horecazaak staan? Vast wel!

Misschien heeft u ieder jaar dezelfde versiering in uw boom omdat het bij het interieur van uw zaak past. Dat is natuurlijk logisch. Maar wist u dat de trends op het gebied van kerstversiering van jaar tot jaar verschillen?

Als u uw horecazaak helemaal volgens de laatste trends wil decoreren, kunt u de plank met deze trends niet mis slaan:

Pastel

Pastel is hot, en niet alleen tijdens Kerst. Het hele jaar zijn zachtroze, liefelijk groen en lila niet weg te denken uit menig interieur. De kerstdecoratie van dit jaar kan daarom niet achterblijven op deze trend. We zien vooral veel oudroze en lichtblauw terug, wat goed te combineren is met donkergroen en roze.

 

Bestel onze pastel toppers:

 
 
(Klik voor meer info)   (Klik voor meer info)

Botanisch

Eigenlijk is de écht kerstsfeer geen trend te noemen. Ieder jaar zien we de klassiekers onder de kerstversiering weer terug: donkergroen en rood is terug van nooit weggeweest. Maar deze klassieke kleurencombinatie krijgt natuurlijk wel een twist mee.

Dit jaar worden de klassieke kerstkleuren daarom gecombineerd met verschillende aardetinten en materiaal uit de natuur.

 

Bestel de ultieme kerst kleuren:

 
 
(Klik voor meer info)   (Klik voor meer info)

Fluweel

Ook deze trend sluit naadloos aan bij de ‘gewone’ interieurtrends van dit jaar. We zagen al veel velours terugkomen. Wilt u een stijlvolle kerst? Zorg dan dat u een aantal kerstballen met een fluwelen vachtje in de boom hebt hangen!

 

Combineer met gekleurd glas voor een modern effect:

 
(Klik voor meer info) (Klik voor meer info) (Klik voor meer info)

Een andere boom

Geen plek voor een grote boom in uw zaak? Kies dan voor andere mogelijkheden. Het is in 2017 helemaal hip om een verzameling kleinere boompjes te zetten. Op tafel, bij het raam, op de bar…maak er een gezellige hoek van door naar hartenlust te combineren!

 

Glam it up met goud!

 
 
(Klik voor meer info)   (Klik voor meer info)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties