Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Op 4 oktober is het weer zover: dierendag. Op deze dag zet menig baasje zijn of haar huisdier in het zonnetje. Wat extra’s om te knagen, een langere wandeling of een nieuw speeltje…wereldwijd worden dieren op 4 oktober verwend.

Ontstaansgeschiedenis van dierendag

De datum van dierendag is terug te leiden tot de feestdag van Fransiscus van Assisi, een heilige die erg begaan was met dieren. Toen in 1927 een voorstel werd gedaan om één dag van het jaar in het teken te zetten van dieren, werd al snel besloten dat de feestdag samen moest vallen met de gedenkdag van Fransiscus. In 1929 werd 4 oktober tijdens het National Council for Animal Welfare officieel uitgeroepen tot Werelddierendag.

Dierendag in uw zaak

Krijgt u wel eens viervoeters op bezoek in uw zaak? Dan kunt u natuurlijk voor iets lekkers zorgen op deze dag.

Ook wanneer u geen huisdieren op bezoek krijgt kan het nog steeds leuk zijn om aandacht te besteden aan deze speciale dag. Zorg voor een beestachtig goede sfeer op 4 oktober zodat uw gasten het direct naar hun zin hebben. Bij Horecakaars doen we dat natuurlijk met kaarsen.

Theelichten en refills

Ga op zoek naar theelichthouders met een dierenprint. Creëer een sfeer die past bij uw zaak en mix verschillende dierenprints of kies juist één print om het rustig te houden. Met onze theelichten of refills is de sfeer compleet!

Dinerkaarsen

Zin om creatief aan de slag te gaan? Zoek dan wat oude plastic dieren bij elkaar. Boor een gat in het midden zodat er een dinerkaars in past, spuit het plastic dier in de gewenste kleur en voila! Let er wel op dat de verf geschikt is voor plastic. Steek de kaars daarna in het gat en zet de party animals op tafel.

Of bekijk deze video, waarin iemand uitlegt hoe zij plastic dieren combineert met een houder voor theelichten!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties