Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De herfst is officieel begonnen! In de zomer zijn we het liefst zoveel mogelijk buiten. In de herfst is dat vaak wel anders. De temperatuur wordt steeds minder en de zon laat zich minder vaak zien. Daarom is het extra belangrijk om in de herfst uw zaak extra sfeervol te maken. Dat kan binnen, maar ook buiten (voor de mooie nazomerdagen in september en oktober).

Wat ons betreft zijn er drie items die herfst schreeuwen. Als we ze zien, doen ze ons meteen aan dit prachtige jaargetijde denken. Hoogstwaarschijnlijk is dat bij u ook zo. Deze items zijn bovendien gemakkelijk te combineren met kaarsen. Dit zorgt voor een extra bijzonder en warm effect!

Pompoen

Van ingrediënt tot decoratie, de pompoen is een geliefd én veelzijdig herfstobject! Hoewel de pompoen in alle vormen, maten en kleuren te verkrijgen is, is de grote oranje pompoen misschien toch wel het bekendst.

Door z’n gewicht is deze pompoen helaas wat minder geschikt als tafeldecoratie. Maar niet getreurd, er zijn genoeg opties op een herfstige tafel te creëren met pompoen(tjes). Door ze te combineren met takken, blaadjes en natuurlijk kaarsen zullen uw gasten genieten van de sfeer in uw zaak. Hol de pompoen een beetje uit om er een kaars in te steken. Gaat u voor een klassieke dinerkaars of toch voor een theelichtje?

Rode, gele en bruine blaadjes

In de herfst verkleuren alle bomen langzaam van groen naar geel, rood en bruin. Een prachtig gezicht wanneer u een boswandeling maakt.

Haal dit natuurverschijnsel naar binnen door een paar mooie bladeren uit te zoeken en te verwerken in uw kaarshouder. Kies voor dezelfde kleuren of combineer de kleuren: alles kan!

Nootjes

Bij de verkleurende bomen horen ook vallende nootjes! Beukennootjes, eikeltjes, walnoten…er is van alles te vinden in het bos, maar ook gewoon op straat!

Door ze te gebruiken als tafeldecoratie creëert u een natuurlijke sfeer. Combineer met specerijen zoals kaneel of met koffieboontjes voor een heerlijke, herfstige geur!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties