Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

‘t Is weer voorbij, die mooie zomer…sommigen balen ervan, anderen verwelkomen de herfst met open armen. Eén ding is zeker: nu de dagen korter worden en de temperatuur langzaam daalt is het hoog tijd om binnen weer voor meer sfeer te zorgen. Uw gasten zullen op koude herfstdagen de warmte opzoeken. Een gezellige, knusse sfeer creëert u natuurlijk met kaarsen. Ook in uw spa of wellnesscentrum kunt u een warme sfeer creëren in de herfst!

Nu het buiten langzaam kouder wordt, is het tijd om weer wat meer aandacht te schenken aan het interieur van uw zaak. Bij Horecakaars zijn we ervan overtuigd dat kaarsen binnen no-time een geweldige sfeer creëren. Uw gasten zullen het met ons eens zijn: een zaak waar sfeervolle kaarsen branden is uitnodigender dan een zaak waar geen aandacht wordt geschonken aan sfeerverlichting. 

Kaarsen voor de herfst

Wilt u uw kaarsen aan laten sluiten op het seizoen? Kies dan voor warme kleuren zoals rood, oranje en geel. Een beetje zoals de bomen er dit jaargetijde uitzien dus!

Is een kaars niet voldoende voor uw tafels? De natuur zorgt voor voldoende moois! Verzamel mooie bladeren, takken, dennenappels en pompoenen voor mooie stukken op tafel. Combineer ze met kaarsen voor het ultieme herfstgevoel!  

Een sfeervolle herfst
Hoewel het in september en oktober nog prachtig weer kan zijn, neemt de kans op slechter weer ook steeds meer toe.  Gelukkig betekent de komst van de herfst niet enkel slecht weer. De herfst heeft een geheel eigen sfeer waar we bij Horecakaars dol op zijn. Een knapperend haardvuur, lange boswandelingen, sfeervolle verlichting op de langer wordende avonden...uw gasten een sfeervolle herfst verzorgen is geen enkel probleem!

Herfstdecoratie
Vroeger werden horecazaken eigenlijk alleen gedecoreerd tijdens speciale dagen (denk aan kerst of pasen). Dat is inmiddels wel anders! Steeds meer hotels, restaurants en cafés hebben de herfstdecoratie ontdekt. Het is natuurlijk ook relatief eenvoudig om uw horecazaak om te toveren in een herfstparadijs. Bladeren, hout en wijnranken worden gezien als ideale sfeermakers volgens etaleurs. Vooral natuurlijke materialen dus. Naast een sfeervolle binnenverlichting speelt ook de buitenverlichting een steeds grotere rol.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties